Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κοινωφελής Εργασία | Κακά μαντάτα για πάνω από 400 εργαζόμενους στην Αρκαδία!

Κοινωφελής Εργασία | Κακά μαντάτα για πάνω από 400 εργαζόμενους στην Αρκαδία!

Δεν θα δοθεί νέα παράταση του τρέχοντος προγράμματος του Α’ Κύκλου Κοινωφελούς Εργασίας για τους 30.333 ωφελουμένους, που σήμερα εργάζονται σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινότητας όλης της χώρας.

Αυτό ξεκαθάρισε ο νέος διοικητής του ΟΑΕΔ, ο οποίος ανέφερε ότι θα έρθει να αντικαταστήσει το υπάρχων πρόγραμμα ένα νέο σχεδιασμένο με βάση τις πραγματικές ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο οποίο θα υπάρξει και τροποποίηση στα κριτήρια επιλογής. 

Οι οριστικές αποφάσεις για τη μη επέκταση των συμβάσεων του Α’ Κύκλου Κοινωφελούς Εργασίας ελήφθησαν κατά την διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο υπουργείο Εργασίας και της συνάντησης που είχε με τον υπουργό, Γ. Βρούτση.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι με την ολοκλήρωση του προγράμματος, τελειώνει η εργασία για περισσότερους 400 εργαζομένους σε Δήμους της Αρκαδίας και στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας.

Σύμφωνα με πηγές του ΟΑΕΔ το νέο πρόγραμμα θα δημοσιοποιηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου ή στις αρχές Οκτωβρίου προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους ανέργους.

© www.kalimera-arkadia.gr

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...