Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

6η ΥΠΕ | Ξεκίνησε η ανάρτηση αποφάσεων πρόσληψης για επικουρικό προσωπικό σε Παναρκαδικό Νοσοκομείο, ΕΚΑΒ και Κέντρα Υγείας

6η ΥΠΕ | Ξεκίνησε η ανάρτηση αποφάσεων πρόσληψης για επικουρικό προσωπικό σε Παναρκαδικό Νοσοκομείο, ΕΚΑΒ και Κέντρα Υγείας

Μία σειρά αποφάσεων πρόσληψης για λοιπόν επικουρικό προσωπικό έχει ήδη ξεκινήσει να αναρτά η 6η Υγειονομική Περιφέρειας, στη "Διαύγεια" (πατήστε εδώ diavgeia.gov.gr/f/6hYPE).

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για προσωπικό, πλην ιατρών, που αφορούν για την Αρκαδία, το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, το ΕΚΑΒ και τα Κέντρα Υγείας.

Οι προσλήψεις γίνονται με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου χρόνου για κάλυψη επιτακτικών αναγκών. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται για χρονικό διάστημα είκοσι τέσσερις ( 24 ) μήνες.

Κάθε άτομο προσλαμβάνεται με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και αμείβεται σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου του ίδιου φορέα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στην ιστοσελίδα της 6ης ΥΠΕ, έχουν αναρτηθεί αποτελέσματα πρόσληψης, πριν την κατάθεση ενστάσεων και όχι τα οριστικά αποτελέσματα.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...