Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΑΣΕΠ | Οι επόμενες προκηρύξεις - «Ανοίγουν» περισσότερες από 5.000 θέσεις

ΑΣΕΠ | Οι επόμενες προκηρύξεις - «Ανοίγουν» περισσότερες από 5.000 θέσεις
Έτοιμες για δημοσίευση είναι  προκηρύξεις για μόνιμες προσλήψεις που προβλέπεται να δουν το φως της δημοσιότητας άμεσα, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Πρόκειται για προκηρύξεις για μόνιμες θέσεις μέσω ΑΣΕΠ στον ΟΠΕΚΕΠΕ, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης  και το υπουργείο Υγείας.
 
Σχεδόν έτοιμες για να δημοσιευθούν βρίσκονται αρκετές από αυτές τις προκηρύξεις για μόνιμες προσλήψεις με αυτήν για το «Βοήθεια στο Σπίτι» (2909 μόνιμες προσλήψεις) να συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον. 

Διαβάστε το έγγραφο του ΑΣΕΠ, πατώντας ΕΔΩ

Δείτε αναλυτικά τη λίστα

Αποφασίστηκε η σύσταση ομάδων εργασίας, πέραν του κανονικού ωραρίου και πέραν της υπερωριακής εργασίας, για τα ακόλουθα:
Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Εσωτερικών για την πλήρωση 2909 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας σε ΟΤΑ Α΄ βαθμού. (Βοήθεια στο σπίτι).

Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την πλήρωση 167 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας και του ΟΠΕΚΕΠΕ για την πλήρωση 20 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας.

Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Ιατρών με 3ετή θητεία, της Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή για την πλήρωση 2 θέσεων ΕΕΠ, του
Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Ελεγκτή Ιατρού και της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) για την πλήρωση 10 θέσεων ΕΕΠ.

Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας ΑΕ (ΙΦΕΤ) για την πλήρωση 26 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας, της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών
(ΑΔΑΕ) για την πλήρωση 4 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΥΕ κατηγορίας και της Τράπεζας Ελλάδος για την πλήρωση 6 θέσεων ΔΕ κατηγορίας.

Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Υγείας για την πλήρωση 1209 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας.

Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της ΑΑΔΕ για την πλήρωση 139 θέσεων ΠΕ Τελωνειακών από επιλαχόντες της 1Γ/2017.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...