Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΑΣΕΠ - «Βοήθεια στο Σπίτι»| Μπαίνει 1 στους 22!

ΑΣΕΠ - «Βοήθεια στο Σπίτι»| Μπαίνει 1 στους 22!

Για την προκήρυξη 4Κ/2020 στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», σύμφωνα με νεότερες αποκλειστικές πληροφορίες του aftodioikisi.gr, κατατέθηκαν 38.428 αιτήσεις στις Κατηγορίες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αυτός είναι ο πραγματικός (τελικός, μιας και η προθεσμία, μετά τη δεύτερη παράταση, έληξε την Τρίτη 23 Ιουνίου στις 14:00) αριθμός, καθώς οι πληροφορίες που «έφταναν» το ύψος των αιτήσεων στις 44.000, αφορούσε και αιτήσεις που είχαν γίνει μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 23/6 στην κατηγορία ΥΕ.

Με τα νέα δεδομένα, για την πλήρωση 1.732 μόνιμων θέσεων στις παραπάνω κατηγορίες, οι πιθανότητες επιτυχίας διαμορφώνονται περίπου στο 1:22. Δηλαδή 1 θέση διεκδικείται από 22 υποψηφίους.

Όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, oι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr – Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες)  ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Σημειώνεται ότι για την Κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.), οι θέσεις είναι χίλιες εκατόν εβδομήντα επτά (1.177). Η προθεσμία  λήγει στις 3 Ιουλίου 2020.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...