Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε 4 προσλήψεις προχωρά ο Δήμος Τρίπολης!

Σε 4 προσλήψεις προχωρά ο Δήμος Τρίπολης!

Η Διοίκηση του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης αποφάσισε την υλοποίηση του προγράμματος για την δημιουργική απασχόληση παιδιών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, την ανάπτυξη δράσεων για τη λήψη μέτρων εναρμόνισης επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων και με στόχο :
 Τη διευκόλυνση της απασχόλησης ευπαθών ομάδων γυναικών αλλά και του συνόλου των εργαζομένων γυναικών στα όρια του Δήμου Τρίπολης.
 Την αντιμετώπιση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες, στις οποίες οι μητέρες εργάζονται λόγω της οικονομικής κρίσης.
Η δράση αφορά τη λειτουργία έξι (6) τμημάτων των 15 ατόμων στο κτίριο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, έπειτα από συνεννόηση με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας.
Επειδή το ενδιαφέρον για τη φετινή χρονιά είναι μικρό (έχουν υποβληθεί 41 αιτήσεις), θα λειτουργήσουν λιγότερα τμήματα από τα προβλεπόμενα και θα απαιτηθεί πρόσληψη 4 ατόμων με ειδικότητες:
 ΄Ενας (1) ΠΕ Παιδαγωγός (Δημοτικής Εκπαίδευσης)
 Δύο (2) ΠΕ Γυμναστές
 Ένας (1) ΠΕ ή (ΤΕ) Μουσικών Σπουδών ή ΤΕ Μουσικών Σπουδών
Η πρόσληψη θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Νόμου 3584/2007 για το διάστημα από 10/07/2020 μέχρι την 31/08/2020 και δεν θα καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες άλλων υπηρεσιών του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης με αντικαταβολή.
Οι προσληφθέντες θα απασχολούνται αποκλειστικά και πλήρως στη λειτουργία της δομής και η πρόσληψή τους θα έχει χαρακτήρα εποχικό, ενώ θεωρείται και κατεπείγουσα λόγω του συγκεκριμένου σύντομου διαστήματος της απασχόλησης. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών για τηνπρόσληψη θα είναι η 07/07/2020, στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης.
Ήδη έχουν εγγραφεί 41 νήπια και έχει εισπραχτεί το ποσό των 2.170,00.€ και για το μήνα Αύγουστο προϋπολογίζεται ότι θα εισπραχτεί αντίστοιχο ποσό ώστε οι συνολικά εισπραχθείσες πιστώσεις να καλύπτουν την μισθοδοσία του προσωπικού που θα απαιτηθεί για την λειτουργία των ΚΔΑΠ.

ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Τα θερινά αυτά τα τμήματα θα λειτουργούν από 10-07-2020 έως 31-08- 2020, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρα 07.00-16.00 και αποσκοπούν στην αξιοποίηση και στο σωστό επιμερισμό του ελεύθερου χρόνου των παιδιών με δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία, διαπαιδαγώγηση και άλλες δραστηριότητες που συμβάλλουν στην ψυχοσωματική τους υγεία και στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους.

Κατά την διάρκεια του προγράμματος τα παιδιά θα απασχολούνται, με ειδικούς σε διάφορες δραστηριότητες, όπως: θεατρικά δρώμενα, ζωγραφική, μουσική, χορό, γυμναστική, αθλοπαιδιές κ.λ.π. Στο τέλος του προγράμματος θα πραγματοποιείται "τελετή λήξης ", κατά την οποία όλοι οι μαθητές και οι εργαζόμενοι που συμμετείχαν στο πρόγραμμα παρουσιάζουν τις εργασίες τους, καθώς και θεατρικά δρώμενα, χορωδίες, μουσικοχορευτικές και γυμναστικές ασκήσεις.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των θερινών τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κατά το χρονικό διάστημα από 10-07-2020 έως 31-08-2020 για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και χρονική περίοδο:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΠΕ Παιδαγωγού

1

Πτυχίο Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Α.Ε.Ι.

Δύο (2) μήνες

ΠΕ Γυμναστή

2

Πτυχίο ή Δίπλωμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Α.Ε.Ι. ή το ομώνυμο πτυχίο ή Δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) Α.Ε.Ι. ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας

Δύο (2) μήνες

ΠΕ ή ΤΕ Μουσικών

1

Πτυχίο ή Δίπλωμα τμήματος Μουσικών Σπουδών ή Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. ή Δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου(Ε.Α.Π.)  Α.Ε.Ι. ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας

Δύο (2) μήνες

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους θα πρέπει να υποβάλλουν φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας, Τίτλο Σπουδών και Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν έχουν εργασθεί στον ίδιο φορέα το τελευταίο δωδεκάμηνο από τη λήξη της προηγούμενης σύμβασης.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης (Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, Εθνικής Αντίστασης & Παπαρρηγοπούλου, 2ος όροφος) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μέχρι και την Τρίτη 07-07-2020.

Επιμέλεια κειμένου | www.kalimera-arkadia.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...