Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σχολικές καθαρίστριες | Οι οριστικοί πίνακες στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας

Σχολικές καθαρίστριες | Οι οριστικοί πίνακες στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας

Ο Δήμος  Νότιας Κυνουρίας κατάρτισε και αναρτά   σήμερα, 8/9/2020,  τους Οριστικούς Πίνακες Επιτυχόντων Προσληφθέντων (Πλήρους και Μερικής Απασχόλησης) και Πίνακα Απορριφθέντων της ανακοίνωσης 8916/24-08-2020, για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων (συνολικά  επτά (7)  ατόμων), με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου.

Η αναζήτηση της σειράς επιτυχίας από τους υποψήφιους γίνεται  ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ τους.

Επισημαίνεται ότι, βάσει των σχετικών ΚΥΑ Εσωτερικών-Οικονομικών, προσμετρήθηκε στους τελικούς πίνακες κατάταξης μόνο η εμπειρία  που διανύθηκε και βεβαιώθηκε από τα στοιχεία  των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου και όχι οποιαδήποτε άλλη εμπειρία δηλώθηκε απλώς από τους υποψήφιους.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

  1. Οι προσληφθέντες, θα ενημερωθούν τηλεφωνικά τις αμέσως επόμενες μέρες, προκειμένου να προσέλθουν για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.
  2. Επίσης,  θα  ενημερωθούν τις προσεχείς ημέρες- τηλεφωνικά οι προσληφθέντες  για την τοποθέτησή τους σε συγκεκριμένη/νες σχολική/κές μονάδα/δες.
  3.   Οι  προσληφθέντες οφείλουν να αποστείλουν άμεσα την Αστυνομική Ταυτότητα τους, καθώς και τα έγγραφα που αποδεικνύουν τις ιδιότητες για τις οποίες βαθμολογήθηκαν (π.χ. ανήλικα τέκνα, πολυτεκνία/τριτεκνία, μονογονεϊκότητα, αναπηρία) ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην ειδική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Δήμου: alkamvisi@notiakynourία.gov.gr
  4. Επιπλέον, οι προσληφθέντες -μαζί με τα ανωτέρω δικαιολογητικά– θα πρέπει να κατεβάσουν και να εκτυπώσουν και το Εντυπο «ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ» και, αφού συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, θα το επισυνάψουν στο  ηλεκτρονικό τους μήνυμα, ΜΑΖΙ και με τα  παρακάτω δικαιολογητικά που απαιτούνται για την τακτοποίηση της υπαλληλικής τους ταυτότητας (σε μορφή pdf ή φωτογραφίας):
  5. 1η σελίδα βιβλιαρίου τράπεζας (με πρώτο όνομα το δικό τους)
  6. Εκκαθαριστικό σημείωμα
  7. ΑΜΚΑ (απόδοση ΑΜΚΑ από ΚΕΠ ή από βιβλιάριο υγείας)
  8. Αριθμό Μητρώου ΙΚΑ (δηλ. φωτοτυπίες βιβλιαρίων ενσήμων, ή άλλα αποδεικτικά του ΙΚΑ.
  9. Ειδικά όσοι/ες πρωτοασφαλίσθηκαν έως τις 31/12/1992, πρέπει να μας αποστείλουν ένσημα πριν από αυτή την ημερομηνία.
  10. Για την χορήγηση οικογενειακής παροχής λόγω ενήλικων τέκνων που σπουδάζουν, βεβαιώσεις σπουδών μαζί με πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Πληροφορίες ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ στο Γραφείο Προσωπικού, στα τηλέφωνα: 2757360223

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Ν. ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ

Συνημμένα αρχεία

 
 
 
 
 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...