Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Την πρόσληψη εργατικού και τεχνικού προσωπικού ενέκριναν στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης

Την πρόσληψη εργατικού και τεχνικού προσωπικού ενέκριναν στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης

Την πρόσληψη εργατικού και τεχνικού προσωπικού μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ' άτομο το μήνα για το έτος 2013, προκειμένου να απασχοληθούν σε πρόσκαιρες ή εποχικές ή κατεπείγουσες ανάγκες οι οποίες θα διαπιστώνονται κάθε φορά με την απόφαση του αρμοδίου προς διορισμό οργάνου αποφάσισε κατά πελιοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης.

Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που μπορούν να απασχοληθούν στο Δήμο με ημερομίσθιο, μηνιαίως, δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος των 20 ατόμων.

Αρμόδιο όργανο για τον αριθμό των ατόμων, την επιλογή των ειδικοτήτων που απαιτούνται κάθε φορά ανάλογα με τις ανάγκες, καθώς και την πρόσληψή τους είναι ο Δήμαρχος.

Η συνολική δαπάνη που απαιτείται για την καταβολή των αποδοχών και των εργοδοτικών εισφορών του  εργατικού και τεχνικού προσωπικού, που θα απασχοληθεί με ημερομίσθιο σε πρόσκαιρες ή εποχικές ή κατεπείγουσες ανάγκες, για το τρέχον έτος (Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2013), υπολογίζεται σε 13.348,00 ευρώ.

Η απόφαση λήφθηκε μειοψηφούντος του Δημοτικού Συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας κ. Ρουμπαλά,

οποίος καταψήφισε την πρόταση και δεν συμφώνησε με την πρόσληψη προσωπικού με ημερομίσθιο στο Δήμο και του Δημοτικού Συμβούλου της πλέον ελάσσονος μειοψηφίας κ. Παγανού, οποίος καταψήφισε την πρόταση και δεν συμφώνησε με την πρόσληψη προσωπικού με ημερομίσθιο στο Δήμο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...