Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα προγράμματα για εργαζομένους στην Τρίπολη

Νέα προγράμματα για εργαζομένους στην Τρίπολη

Το ΚΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ, ενημερώνει ότι πρόκειται να υλοποιήσει άμεσα, τα εξής προγράμματα: 

o    Επιμόρφωση εργοδοτών για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφάλειας στις επιχειρήσεις τους όπου, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως αριθμού εργαζομένων ο εργοδότης έχει την υποχρέωση να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τεχνικού ασφάλειας 
o    Επιμόρφωση του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων (ΕΦΕΤ), που σύμφωνα με την YA 14708/07 (ΦEK 2718/τ.B/8-10-2012), είναι υποχρεωτικό και απευθύνεται σε κάθε άτομο που εργάζεται σε επιχειρήσεις τροφίμων. 
o    Εκπαιδευτικά Προγράμματα Προετοιμασίας για της εξετάσεις Πιστοποίησης της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» (SECURITY), σύμφωνα με το (ΦΕΚ 2899/Β/29.10.12), για όλους όσους ενδιαφέρονται να δώσουν εξετάσεις πιστοποίησης για την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος ως προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας. 
o    Επιδοτούμενα σεμινάρια κατάρτισης εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα διαφόρων θεματικών πεδίων στα πλαίσια του ΛΑΕΚ 1-25, έτους 2012, τα οποία θα υλοποιηθούν σε συνεργασία με διάφορους εργοδοτικούς φορείς της πόλης μας. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ, Πανός 5, στην Τρίπολη και στο τηλέφωνο 2710235516 ή με e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή φαξ: 2710235519, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 – 18:00. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...