Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μία νέα θέση εργασίας στη Μεγαλόπολη

Μία νέα θέση εργασίας στη Μεγαλόπολη

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μεγαλόπολης ανακοίνωσε τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ενός ατόμου (1) ατόμου για την κάλυψη μιας θέσης ιατρού με την ειδικότητα παιδιάτρου , με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Παρακολούθηση Βρεφών και Νηπίων του Βρεφονηπιακού Σταθμού συνολικής διάρκειας 9 μηνών. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης για μία θέση ΠΕ Παιδίατρου.

Οι ανάδοχοι του έργου ( Παιδίατροι ) θα πρέπει να έχουν τα παρακάτω τυπικά προσόντα:

1. Άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος

2. Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή δίπλωμα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου ή των Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής ΑΕΙ της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής βάσει του οποίου χορηγήθηκε η ανωτέρω άδεια άσκησης επαγγέλματος

3. Άδεια τίτλου ειδικότητας παιδιάτρου από την αρμόδια Ελληνική Αρχή

4. Βεβαίωση ιδιότητας μέλους Ιατρικού Συλλόγου

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων τους, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν , νομίμως επικυρωμένα , όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση δικαιολογητικά:

1. Έντυπη Αίτηση

2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας

3. Αντίγραφο πτυχίου

4. Άδεια άσκησης επαγγέλματος

5. Βεβαίωση ιδιότητας μέλους του Ιατρικού Συλλόγου

6. Άδεια χρησιμοποίησης του τίτλου ιατρικής αντίστοιχης ειδικότητας

7. Προϋπηρεσία

Κατά την επιλογή θα συνεκτιμηθούν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα , τα οποία κατά την κοινή πείρα μαρτυρούν καταλληλότητα των επιλεγόμενων για το συγκεκριμένο έργο καθώς επίσης και η προηγούμενη εμπειρία σε Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεγαλόπολης από 21/10/2013 έως 30/10/2013 , τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, είτε αυτοπροσώπως , είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, ( εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή) , είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή , στην υπηρεσία μας στην ακόλουθη διεύθυνση :Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μεγαλόπολης ,Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου ,Τ.Κ 22200,υπόψιν κας Παπαδοπούλου Δ.( τηλ. Επικοινωνίας : 2791025405 ). Στην περίπτωση των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Μεγαλόπολης, τον πίνακα ανακοινώσεων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεγαλόπολης και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος .

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΑΛΑΝΗ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...