Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΑΣΕΠ | Δύο προκηρύξεις με 183 μόνιμες θέσεις εντός του Νοεμβρίου

ΑΣΕΠ | Δύο προκηρύξεις με 183 μόνιμες θέσεις εντός του Νοεμβρίου
Δύο νέες προκηρύξεις με συνολικά 183 μόνιμες θέσεις θα βγουν από το ΑΣΕΠ εντός του Νοεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, οι αιτήσεις και στις δύο προκηρύξεις αναμένονται να ξεκινήσουν μετά τις 15 Νοέμβρη.
Ειδικότερα:

Α) 173 θέσεις στον e-ΕΦΚΑ

Η πρώτη προκήρυξη που θα εκδώσει το  Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) θα είναι η 9Κ/2022. Θα αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο την 1η Νοεμβρίου και θα αφορά την πρόσληψη 173 ατόμων στον Hλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ). Οι αιτήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τις 15 Νοεμβρίου.
Στον διαγωνισμό για τον Hλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης θα μπορούν να συμμετάσχουν απόφοιτοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και υποψήφιοι με απολυτήριο λυκείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητηθούν κυρίως διοικητικές ειδικότητες, υπάλληλοι γραφείου και ηλεκτρονικού υπολογιστή. Β) 10 θέσεις σε ΕΘΑΕ και υπουργείο ΠεριβάλλοντοςΗ δεύτερη προκήρυξη του ΑΣΕΠ που θα εκδοθεί επίσης εντός του Νοεμβρίου θα αφορά την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης για την πλήρωση 9 θέσεων ΕΕΠ και 1 θέσης ΕΕΠ στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Tags:

ΑΣΕΠ,

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...