Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα θέση εργασίας στη βόρεια Κυνουρία

Νέα θέση εργασίας στη βόρεια Κυνουρία

Η επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου βόρειας Κυνουρίας αποφάσισε ομόφωνα να δεχτεί την εισήγηση του Προέδρου σχετικά με την προκήρυξη της πλήρωσης της μίας (1) θέσης Καθαρίστριας για τη Σχολική Μονάδα «1/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Πέτρου», με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις:

Η σχέση εργασίας θα είναι με σύμβαση μίσθωσης έργου ορισμένου χρόνου και αφορά στον καθαρισμό της σχολικής μονάδας «1/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Πέτρου».

Έργο της προσληφθείσας θα είναι ο καθαρισμός των αιθουσών διδασκαλίας, του γραφείου διδασκόντων, των κοινόχρηστων χώρων και του προαυλίου της παραπάνω Σχολικής Μονάδας.

Η σύμβαση μίσθωσης έργου που θα υπογραφεί, θα αφορά το διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μέχρι τις 30/06/2014.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις αυτές, πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση από τις 15-11-2013 έως και τις 25-11-2013, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09:00 μέχρι 12:00, στην Προϊσταμένη του 1/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Πέτρου ή στην υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κα Μποβολανέα Βίκη (γραφείο Δημάρχου), συνοδευόμενη από τα παρακάτω δικαιολογητικά:

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Αίτηση (ειδικό έντυπο θα παραλαμβάνεται από την Προϊσταμένη της ανωτέρω Σχολικής Μονάδας ή την υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κα Μποβολανέα Βίκη, γραφείο Δημάρχου).

2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

3. Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης (Ε1) και εκκαθαριστικό.

4. Χρονικό ανεργίας ή υπεύθυνη δήλωση ότι ο ενδιαφερόμενος είναι άνεργος κατά το

χρονικό διάστημα ισχύος της σύμβασης.

5. Υπεύθυνη Δήλωση αν ο ενδιαφερόμενος/η, είναι γονέας παιδιού που φοιτά στο συγκεκριμένο σχολείο.

6.Υπεύθυνη δήλωση κωλύματος για την κατάληψη της θέσης (υπόδειγμα δήλωσης θα παραλαμβάνεται από την Προϊσταμένη της ανωτέρω Σχολικής Μονάδας ή την υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Μποβολανέα Βίκη, γραφείο Δημάρχου).

Η προκήρυξη που εκδίδεται α δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και στον πίνακα ανακοινώσεων της προαναφερθείσας Σχολικής Μονάδας.

Τέλος, εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, για την έκδοση της σχετικής προκήρυξης και την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...