Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρκαδία - Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ανέργων που προσλαμβάνονται στα «πεντάμηνα» - Ποιοι αποκλείονται

Αρκαδία - Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ανέργων που προσλαμβάνονται στα «πεντάμηνα» - Ποιοι αποκλείονται

Αναρτήθηκαν στις 26 Νοεμβρίου 2013 ο προσωρινός πίνακας κατάταξης στο πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας» ο οποίος αφορά στους ωφελούμενους ανέργους οι οποίοι θα εργαστούν με πλήρη απασχόληση για 5 μήνες σε δημόσιους φορείς (Δημόσια Πρόσκληση 5/2013 του Διοικητή του ΟΑΕΔ), καθώς και ο πίνακας αποκλειόμενων για το ίδιο πρόγραμμα.

Στους πίνακες αυτές υπάρχουν και τα ονόματα των ανέργων από την Αρκαδία που είχαν κάνει αιτήσεις.

Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) στην ενότητα e-υπηρεσίες/πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.

Ο οριστικός πίνακας κατάταξης ωφελουμένων, όπως και ο πίνακας αποκλειομένων, θα καταρτιστούν μετά από απόφαση του Δ.Σ. του ΟΑΕΔ άμεσα, μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων. Μετά την ανάρτηση του οριστικού πίνακα θα δοθούν περαιτέρω οδηγίες προς τους επιβλέποντες φορείς και προς τους ωφελούμενους ανέργους.

Επισημαίνεται ότι η κατάρτιση των πινάκων έγινε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω του ΟΠΣ του ΟΑΕΔ με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της Δημόσιας Πρόσκλησης η οποία είχε εγκριθεί από το ΑΣΕΠ.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ

Επιτυχόντες είναι όσοι έχουν λάβει τα περισσσότερα μόρια ανά αιτούμενη ειδικότητα και επιβλεποντα φορέα προτίμησης.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ (Αρχείο ZIP)

Φόρμα Ηλεκτρονικής Ένστασης για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε επιβλέποντες φορείς, για 27.948 θέσεις πλήρους απασχόλησης.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ

Τα αρχεία είναι μεγάλα και είναι πιθανόν να καθυστερούν να "κατέβουν" κι αυτό είναι ευθύνη του ΟΑΕΔ. Όσοι δεν μπορείτε να τα ανοίξετε στείλτε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., για να σας απαντήσουμε αν είσαστε μέσα στους επιτυχόντες του προγράμματος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...