Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Βόμβες» Κατσουράνη για όσα έγιναν στην Τρίπολη: "Κανένα πέναλτι δεν έπρεπε να δοθεί στον Παναθηναϊκό" - Αδικήθηκε ο Αστέρας

«Βόμβες» Κατσουράνη για όσα έγιναν στην Τρίπολη: "Κανένα πέναλτι δεν έπρεπε να δοθεί στον Παναθηναϊκό" - Αδικήθηκε ο Αστέρας
Ο Κώστας Κατσουράνης εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τις διαιτησίες στα ματς του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι ξεκάθαρα ευνοήθηκαν και οι δύο - «Κανένα πέναλτι από τα δύο στην Τρίπολη, κανείς δεν κατάλαβε τι είδαμε στη φάση του οφσάιντ γκολ του Ατρόμητου»...

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός νίκησαν το βράδυ της Πέμπτης Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, όμως οι μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι διαιτητές και το VAR και στα δύο γήπεδα, με αποφάσεις άνετ προηγουμένου.

 

Tatoulis 300x250

Στην Τρίπολη οι πράσινοι επικράτησαν με δύο ανύπαρκτα πέναλτι με 4-1 των Αρκάδων, ενώ στη Νέα Φιλαδέλφεια η Ένωση επικράτησε με 2-1, κερδίζοντας και αυτή δύο πέναλτι, ενώ ο ρέφερι Παπαδόπουλος ακύρωσε ένα πεντακάθαρο γκολ του Ατρόμητου που ακυρώθηκε για… άγνωστους λόγους.

Ο Κώστας Κατσουράνης που έχει αγωνιστεί τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στην ΑΕΚ σχολίασε τις τραγικές διαιτητικές αποφάσεις στα δύο γήπεδα και υπογράμμισε ότι επιβάλλεται να έρχονται ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς, ειδικά μετά τα όσα έγιναν σε Τρίπολη και Νέα Φιλαδέλφεια.

Από εκεί και πέρα, ο «Κατσούρ» τόνισε ότι κανένα πέναλτι που δόθηκε υπέρ του τριφυλλιού δεν δίνεται, με το δεύτερο ειδικά να είναι ξεκάθαρα εκτός περιοχής, ενώ σχολίασε και το ματς της ΑΕΚ και φυσικά το γκολ που ακυρώθηκε για τον Ατρόμητο, λέγοντας πως κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί ακυρώνεται, αλλά και πως οι γραμμές που βγήκαν ήταν λάθος. Επίσης τόνισε ότι και στα δύο ματς οι διαιτησίες ήταν πολύ κακές και υπέρ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και πως εκείνος δεν φοράει ούτε πράσινα ούτε κίτρινα γυαλιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κατσουράνης:

«Δεν θα πω τίποτα να ξέρεις. Ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς. Το λέω εδώ και αιώνες. Από τους λίγους που το λέω εδώ και αιώνες, τι να πρωτοπώ. Δεν μπορούμε να πούμε ότι το δεύτερο πέναλτι του Παναθηναϊκού είναι πέναλτι. Είναι έξω από την περιοχή. Ούτε το πρώτο είναι…

Και το οφσάιντ στο γκολ του Ατρομήτου, κάποιος πρέπει να πάρει την Cosmote TV και να μας πει τι έβγαλε αλήθεια… Δεν λέω αυτό που λέτε εσείς για τον Σιντιμπέ, καλά κάνει και δεν βγάζει τη γραμμή. Ο Σιντιμπέ τον καλύπτει έτσι κι αλλιώς, δεν είναι φάντασμα ο Σιντιμπέ. Ο Στάνκοβιτς δεν ξέρουμε. Καταρχήν δεν υπάρχει κανένα πλάνο να δούμε αν ο Στάνκοβιτς τον καλύπτει. Εγώ δεν έχω ούτε πράσινα γυαλιά ούτε κίτρινα, εγώ είμαι πραγματιστής και δεν βλέπω κανένα ριπλέι. Άρα η Cosmote κάποιος πρέπει να της πει ότι δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου. Ξεκάθαρα, δεν έχει δείξει κανένα ριπλέι που να φαίνεται αν ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ καλύπτει τον παίκτη του Ατρόμητου που βάζει το γκολ.

Αυτό που χρειαζόταν στο οφσάιντ γκολ του Ατρόμητου είναι χωρίς αμφιβολία μια άλλη λήψη, από την άλλη πλευρά για να δούμε που είναι ο τερματοφύλακας γιατί έχει σώματα μπροστά. Από εκεί και πέρα δεν έχω σχόλια να κάνω, πάντως οι διαιτησίες ήταν κακές σε Τρίπολη και Νέα Φιλαδέλφεια και υπέρ των μεγάλων ομάδων. Σήμερα. Τα υπόλοιπα είναι για αυτούς που φοράνε οπαδικά γυαλιά και αυτοί είναι που υποστηρίζουν φανατισμένα τις ομάδες τους και όχι εμείς».

https://www.to10.gr/

 

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...