Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΑΣΕΠ | Έρχονται 6 προκηρύξεις με 6.566 μόνιμες θέσεις (λίστα)

ΑΣΕΠ | Έρχονται 6 προκηρύξεις με 6.566 μόνιμες θέσεις (λίστα)

Τις νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, όπως αυτές καταγράφονται σε σχετικό έγγραφο της Ανεξάρτητης Αρχής, δημοσιεύει η aftodioikisi.gr.

Πρόκειται για 6 προκηρύξεις για τις οποίες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων.

  • Προκήρυξη 3ΓΒ/2023 για την πλήρωση θέσεων κατηγορίας ΠΕ που έχουν εγκριθεί με τον προγραμματισμό προσλήψεων ετών 2022 και 2023 (Β΄ Στάδιο στο πλαίσιο της Προκήρυξης 2Γ/2022). Επεξεργασία των εγγράφων συμφωνίας των φορέων προκειμένου να ολοκληρωθεί η Προκήρυξη και να αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο (4.282 θέσεις)

    • Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν είκοσι έξι (126) θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας στα Καταστήματα Κράτησης όλης της χώρας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και για την πλήρωση τριάντα τεσσάρων (34) θέσεων ΠΕ,ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας, του Υπουργείου Δικαιοσύνης (άρθρο 28 του ν. 4765/2021). Αναμονή των εγγράφων συμφωνίας των φορέων.

    • Επεξεργασία σχεδίου Προκήρυξης για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα τεσσάρων (74) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων , σαράντα οκτώ (48) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής,

    Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Οικονομικών, στην Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.) (Υπουργείο Οικονομικών), στην Εθνική Επιτροπή Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων-Ε.Ε.Τ.Τ. (Ανεξάρτητη Αρχή) και στον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου (Υπουργείο Δικαιοσύνης) σύμφωνα με το άρθρο 28 του Ν. 4765/2021. Αποστολή για συμφωνία στους φορείς .

    • Επεξεργασία σχεδίου Προκήρυξης για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας επτακοσίων εβδομήντα πέντε (775) θέσεων ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας του Υπουργείου Υγείας. Αποστολή για συμφωνία στο φορέα.

    • Επεξεργασία σχεδίου Προκήρυξης για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας δέκα τεσσάρων (14) θέσεων Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Τράπεζα Ελλάδος. Αναμονή νέων στοιχείων από το φορέα.

    • Επεξεργασία σχεδίου Προκήρυξης για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων διακοσίων δέκα τριών (1.213) θέσεων κατηγοριών ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ για τη Δημοτική Αστυνομία.

Tags:

ΑΣΕΠ,

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...