Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιστροφή των συμβασιούχων Covid-19 στην εργασία τους, στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας

Επιστροφή των συμβασιούχων Covid-19 στην εργασία τους, στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας

Λύνεται έστω και προσωρινά το πρόβλημα με τους συμβασιούχους του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας και επιστρέφουν στις υπηρεσίες τους. Πιο συγκεκριμένα ο νεοεκλεγέντας Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας Αρμόδιος Δρίκος, για την επιστροφή των συμβαιούχων Covid-19 στην εργασία τους, έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Έπειτα από την παρέμβαση και συνεργασία μας, οι συμβασιούχοι Covid-19 επιστρέφουν και πάλι στην εργασία τους! Κάνοντας τις απαιτούμενες ενέργειες καταφέραμε να έχουμε την έκδοση θετικής προσωρινής διαταγής από το Πρωτοδικείο Αθηνών στην υπόθεση των συμβασιούχων του δήμου μας, η οποία τους επιτρέπει να επιστρέψουν στις θέσεις τους μέχρι το 20 Φεβρουαρίου 2024. Όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν θα είμαι πάντα στο πλευρό των εργαζομένων και θα τους στηρίζω έμπρακτα!»

Οι κινητοποιήσεις είχαν σταματήσει στις 25 Οκτωβρίου

Στις 25 Οκτωβρίου σταμάτησαν οι κινητοποιήσεις των εργαζόμενων με την υπόσχεση που είχε δοθεί πως θα εξναληθούν τα περιθώρια να παραμείνουν στις εργασίες τους. Τότε ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας είχε ανακοινώσει:

«Ανεστάλησαν σήμερα (25/10) οι κινητοποιήσεις των συμβασιούχων Covid-19, μετά από πολυήμερο εποικοδομητικό διάλογο της διοίκησης και των ανωτέρω, στον οποίο αναφέρθηκαν οι προσπάθειες προς την οριστική εξεύρεση λύσης με το Υπουργείο Εσωτερικών, τον ΟΑΕΔ και τις αρμόδιες υπηρεσίες, λόγω του θέματος που προέκυψε από την απόρριψη της αίτησής τους ενώπιον των πολιτικών δικαστηρίων.

Μετά την ως άνω αναστολή, άρχισε άμεσα η διαδικασία αποκομιδής των απορριμμάτων στη Δημοτική Ενότητα Μάνδρας προκειμένου να διασφαλιστεί η υγιεινή και η ασφάλεια των πολιτών».

in.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...