Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Πράσινο φως» για να γίνει πρόσληψη στην Κοινωφελή Επιχείρηση Γορτυνίας

«Πράσινο φως» για να γίνει πρόσληψη στην Κοινωφελή Επιχείρηση Γορτυνίας

Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (24/1/2014), εγκρίθηκε η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου από το Ν.Π.Ι.Δ. του Δήμου Γορτυνίας με την επωνυμία «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Γορτυνίας» με ένα (1) φυσικό πρόσωπο και συγκεκριμένα ένα (1) Φυσικοθεραπευτή ΤΕ για την πραγματοποίηση των σκοπών της.

- Έργο του ανωτέρω θα είναι η εξυπηρέτηση των ωφελουμένων του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και των «Ιαματικών Λουτρών Ηραίας» παρέχοντας υπηρεσίες υγείας με στόχο την ανάπτυξη, διατήρηση και αποκατάσταση της κινητικής και λειτουργικής ικανότητας των ηλικιωμένων.

- Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση του έργου είναι ένα (1) έτος και αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

- Το συνολικό ποσό της αμοιβής του αναδόχου ανέρχεται στις 16.800,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

2. Το έργο του παραπάνω αναφερομένου δεν ανάγεται στο συνήθη κύκλο καθηκόντων των υπαλλήλων της Επιχείρησης.

3. Για την επιλογή του προσώπου που θα εκτελέσει το προαναφερόμενο έργο θα εφαρμοστούν οι διατάξεις του άρθρου 6 του Ν.2527/1997 όπως τροποποιήθηκε από τις διατάξεις του άρθρου 10 του Ν.3812/2009.

4. Ο ανάδοχος που θα απασχοληθεί με σύμβαση έργου, δεν δικαιούται επίδομα εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα καθώς άδεια και επίδομα αδείας.

5. Ανανέωση της σύμβασης απαγορεύεται και είναι αυτοδικαίως άκυρη.

6. Ο ανάδοχος θα εισπράττει την αμοιβή του με βάση δελτίο παροχής υπηρεσιών θεωρημένο από την οικεία Δ.Ο.Υ. και η εκτέλεση του έργου δεν συνδέεται με το ωράριο εργασίας των υπηρεσιών της Επιχείρησης.

7. Από τις διατάξεις της απόφασης αυτής προκαλείται συνολική δαπάνη ποσού 16.800,00 € και θα βαρύνει τους προϋπολογισμούς της Επιχείρησης οικονομικών ετών 2014 και 2015 και τον Κ.Α. 06.6021.000 των εξόδων τους. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...