Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποτελέσματα για το πρόγραμμα «Κατάρτιση ανέργων επαγγελματιών υγείας»

Αποτελέσματα για το πρόγραμμα «Κατάρτιση ανέργων επαγγελματιών υγείας»

Σήμερα, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα «Κατάρτιση ανέργων επαγγελματιών υγείας σε θέματα μεταρρύθμισης της υγείας (βελτιστοποίηση λειτουργίας νοσοκομείων)», που στοχεύει στην κοινωνικο-οικονομική ένταξη των ανέργων επαγγελματιών υγείας.»

Το ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΕΞΕΛΙΞΗ πρόκειται να υλοποιήσει σεμινάριο με τίτλο: «Κατάρτιση ανέργων επαγγελματιών υγείας σε θέματα μεταρρύθμισης της υγείας (βελτιστοποίηση λειτουργίας νοσοκομείων)», που στοχεύει στην κοινωνικο-οικονομική ένταξη των ανέργων επαγγελματιών υγείας.

Συμπληρώστε τον ΚΑΥΑΣ σας και μάθετε ΠΡΩΤΟΙ το αποτέλεσμα της αίτησής σας.
http://www.anaptixi-exelixi.gr/voucher_ygeia.php

Επικοινωνήστε τώρα με το ΚΕΚ Ανάπτυξη & Εξέλιξη και ενημερωθείτε πρώτοι για τα αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση 240 ωρών, (περίπου 2 μήνες) και πρακτική άσκηση σε δημόσια νοσοκομεία διάρκειας 960 ωρών (η οποία δεν θα υπερβαίνει τους 7 μήνες).
Το επίδομα θεωρητικής κατάρτισης ανέρχεται συνολικά σε 1.500€ και το επίδομα  πρακτικής άσκησης ανέρχεται συνολικά σε 6.000€ (συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων).
Το συνολικό εκπαιδευτικό επίδομα (θεωρητικής και πρακτικής άσκησης) κάθε καταρτιζομένου, συνολικά ανέρχεται σε 7.500€ (συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων). 

27550 24094, 697 580 3004, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...