Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δωρεάν για όλους τους άνεργους νέους 18-25 ετών προγράμματα εκμάθησης Η/Υ με δωρεάν Πιστοποίηση!

Δωρεάν για όλους τους άνεργους νέους 18-25 ετών προγράμματα εκμάθησης Η/Υ με δωρεάν Πιστοποίηση!

Το ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΕΞΕΛΙΞΗ αξιολογώντας την πρόσφατη έκθεση για την ανεργία των νέων από 18-25 ετών, η οποία ξεπέρασε το 60%, κρίνει αναγκαία την κατάρτιση και πιστοποίηση σε γνώσεις Η/Υ ΟΛΩΝ των ανέργων που ανήκουν σε αυτή την ηλικιακή ομάδα στο Νομό Αρκαδίας. Θα συμμετάσχουν ΟΛΟΙ όσοι υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους ανεξαρτήτως του αριθμού των αιτήσεων.

Τα προγράμματα δεν είναι χρηματοδοτούμενα από ΕΣΠΑ ή άλλον φορέα και το κόστος των προγραμμάτων και της πιστοποίησης θα επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο το φορέα μας.

Στόχος του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες σχετικές με τις τεχνολογίες των πληροφοριών και των επικοινωνιών (ΤΠΕ) που θα ενδυναμώσουν τα επαγγελματικά τους προσόντα, θα διευκολύνουν την πρόσβαση τους στην αγορά εργασίας και θα συμβάλλουν στην ομαλή ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Υποβάλλετε τώρα την Ηλεκτρονική Αίτηση Συμμετοχής και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

 

Θεματικές Ενότητες

Η ύλη καλύπτει τιςΒασικές Ενότητες Πληροφορικήςόπως αυτές ορίζονται για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και της ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ενώ αποτελούν το Βασικό Πτυχίο που ζητείται και στον ιδιωτικό τομέα.

  • Επεξεργασία κειμένου (Word)
  • Λογιστικά φύλλα (Excel)
  • Εφαρμογές στο διαδίκτυο (Internet & Outlook)

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί μέσω online μαθημάτων και δεν απαιτείται κάποια πρόσθετη εγκατάσταση στον υπολογιστή των καταρτιζομένων. Η παρακολούθηση μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε υπολογιστή έχει πρόσβαση στο internet.

Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όλοι οι άνεργοι από 18-25 ετών του Νομού Αρκαδίας που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων τουΟΑΕΔ, ανεξάρτητα αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι.

Δικαιολογητικά Συμμετοχής

  1. Αίτηση Συμμετοχής
  2. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
  3. Φωτοαντίγραφο Κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 27550 24094 και 697 580 3004

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , web: http://www.anaptixi-exelixi.gr/tpeform.php

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...