Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εθελοντική κινητικότητα – 10 εργαζομένους ζητά ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας

Εθελοντική κινητικότητα – 10 εργαζομένους ζητά ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας
Το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας αποφάσισε ομόφωνα η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, να αποστείλει αίτημα για την εθελοντική ενδοαυτοδιοικητική κινητικότητα το οποίο θα αφορά τις παρακάτω θέσεις:
Δύο (2) θέσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (ΠΕ) στο Αυτοτελές Τμήμα
Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών. Λόγω μεγάλης ανάγκης της βεβαίωσης και είσπραξης εσόδων, ταμειακών υποχρεώσεων, εκτέλεσης προϋπολογισμού και προμηθειών, θεμάτων προσωπικού, θεμάτων δημοτολογίου.
Μία (1) θέση ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ (ΠΕ), μία θέση (1) ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΥ
ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ (ΠΕ), μία θέση (1) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (ΤΕ) Η (ΔΕ), στο Αυτοτελές Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών, για την πλήρη λειτουργία του και τη
διαχειριστική του επάρκεια.
Μία (1) θέση ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ η ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ (ΠΕ) για το αυτοτελές Τμήμα Περιβάλλοντος και Καθαριότητας (Γραφείο Δόμησης) για την πλήρη λειτουργία της Υπηρεσίας.
Μία (1) θέση ΓΕΩΠΟΝΟΥ (ΠΕ) για το Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης (γραφείο Αγροτικής Παραγωγής Αλιείας και Δασικών ζητημάτων) για τη στελέχωση του γραφείου.
Μία (1) θέση ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ (ΔΕ), μία θέση (1) ΟΔΗΓΟΥ (ΔΕ), μία θέση (1) ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΔΕ), για την άμεση και γρήγορη αντιμετώπιση προβλημάτων στην ύδρευση, οδοποιία, αποκομιδή απορριμμάτων. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...