Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε 35 προσλήψεις θέλει να προχωρήσει ο Δήμος Γορτυνίας!

Σε 35 προσλήψεις θέλει να προχωρήσει ο Δήμος Γορτυνίας!
Τον προγραμματισμό πρόσληψης εκτάκτου προσωπικού συνολικού αριθμού 35 ατόμων με σύμβαση ορισμένου χρόνου έως δύο (2) μηνών, για την αντιμετώπιση εκτάκτων πρόσκαιρων και απρόβλεπτων αναγκών όπως αποκατάσταση προβλημάτων προσβασιμότητας και λειτουργίας δρόμων και κοινοχρήστων χώρων συνέπεια των εποχιακών καιρικών φαινομένων αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας, σε μία απόφαση που αναρτήθηκε σήμερα (17/3/2014) στο διαδίκτυο.
Το ίδιο προσωπικό θα συμβάλλει στη λήψη προληπτικών μέτρων για αντιμετώπιση προβλημάτων θερινής περιόδου, τη δημιουργία συνθηκών ετοιμότητας για την αντιπυρική περίοδο, δηλαδή καθαρισμούς και βελτιώσεις βατότητας δρόμων, καθαρισμούς κοινοχρήστων χώρων, έλεγχος εγκαταστάσεων και εξοπλισμού, κλάδεμα δέντρων που παρεμποδίζουν κυκλοφορία, ορατότητα και λειτουργικότητα χώρων, αλλά και ενόψει Πάσχα και διεξαγωγής των εκλογών που αυξάνεται η επισκεψημότητα των τοπικών κοινοτήτων.
 
Το Συμβούλιο καθόρισε τον αριθμό των εργαζομένων κατά ειδικότητα ως εξής:
Αρ. εργαζομένων Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης
  • 28 Υ.Ε. Εργατών γενικών καθηκόντων Έως δύο (2) μήνες
  • 5 Δ.Ε 28 οδηγών αυτοκινήτων Έως δύο (2) μήνες
  • 2 Δ.Ε 29 χειριστών Μηχανημάτων Έως δύο (2) μήνες.
 
Σύμφωνα με τα πρακτικά, ο δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ Γιάννης Φράγκος εξέφρασε τη διαφωνία του λέγοντας ότι, «είμαστε κατά, όχι στην καταστρατήγηση των εργασιακών σχέσεων» είναι πάγιες οι ανάγκες για προσωπικό να κάνετε ενέργειες για μόνιμο προσωπικό.
Ενώ, ο δημοτικός Σύμβουλος Κυριάκος Τσαφαράς είπε ότι αυτά είναι ομηρίες, δεν εξυπηρετεί το 2μηνο, όχι σε χειριστές μηχανημάτων για 2 μήνες.
 
Λεπτομέρειες για τις προσλήψεις και την κατάθεση αιτήσεων προβλέπεται να ανακοινωθούν από το Δήμο Γορτυνίας. Το πότε δεν διευκρινίζεται στην απόφαση.
 
(Η φωτογραφία είναι του Χρήστου Κιντή).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...