Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόσληψη δύο ατόμων στην Αρκαδία από την 25η εφορεία Βυζαντινών αρχαιοτήτων

Πρόσληψη δύο ατόμων στην Αρκαδία από την 25η εφορεία Βυζαντινών αρχαιοτήτων
Σε πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης – ειδικευμένων εργατών με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για τις ανάγκες του έργου ΕΣΠΑ, θα προχωρήσει η 25η εφορεία Βυζαντινών αρχαιοτήτων, σε Αρκαδία Αργολίδα και Κορινθία.
Η εργασία θα αφορά στο χρονικό διάστημα 6 μηνών και το αντικείμενο θα έχει να κάνει με την ψηφιακή προσβασιμότητα και την ανάδειξη των κάστρων της Αργολίδας, Αρκαδίας και Κορινθίας.
Ειδικότερα στο νομό μας θα προσληφθούν 2 άτομα, δηλαδή ένα άτομο ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Μνημεία Π.Ε. Αργολίδας – Π.Ε. Αρκαδίας και ένα ΥΕ Ειδικευμένων Εργατών - Οικοδόμοι με εξειδίκευση σε ανασκαφικές, στερεωτικές, αναστηλωτικές εργασίες.
Η απασχόληση θα είναι πενθήμερη και δεν θα υπερβαίνει τις 40 ώρες την εβδομάδα. Η μισθοδοσία των προσλαμβανομένων θα βαρύνει τις πιστώσεις του έργου ΕΣΠΑ οικονομικού έτους 2014.
Ο αρχιτέκτονας θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην έδρα της Εφορείας στην Αρχαία Κόρινθο καθώς και στις οχυρές θέσεις της Π.Ε. Αργολίδας και Π.Ε. Αρκαδίας, για εργασίες πεδίου (επίβλεψης εργοταξίου και εργατοτεχνικού προσωπικού, αρχιτεκτονικές σχεδιαστικές αποτυπώσεις).
Οι ΥΕ Ειδ. Εργάτες - Οικοδόμοι θα προσφέρει της υπηρεσίες του στην διαμόρφωση, ευπρεπισμό, καθαρισμό, ανασκαφική έρευνα μνημείων Π.Ε. Αργολίδας, Π.Ε. Αρκαδίας, Π.Ε. Κορινθίας.
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους, θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση 25η Ε.Β.Α., Αρχαία Κόρινθος, Τ.Κ. 200 07, Π.Ε. Κορινθίας, υπόψιν Γραμματείας κα Ιατράκη Μαριάννα (τηλ. επικοινωνίας: 2741031443).
Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέχρι αύριο Τετάρτη 21 Μαϊου 2014.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%99%CE%A62%CE%93-%CE%A915.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...