Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έρχεται ... νέο πρόγραμμα απασχόλησης για ανέργους της Αρκαδίας!

Έρχεται ... νέο πρόγραμμα απασχόλησης για ανέργους της Αρκαδίας!
ΝΕΑ Επιταγή (Voucher) Κατάρτισης & Απασχόλησης, για άνεργους 18 έως 29 ετών, θα υλοποιήσει το Κ.Ε.Κ. Ανάπτυξη & Εξέλιξη. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο πρόγραμμα voucher για το 2014. Σύμφωνα με τον Υπουργό Εργασίας, συνολικά για το 2014 θα γίνουν 75.000 προσλήψεις μέσω της επιταγής κατάρτισης voucher για φέτος με επίδομα έως 2.700 ευρώ. Οι θέσεις θα κατανεμηθούν ως εξής:
  • 50.000 θέσεις σε ιδιωτικές επιχειρήσεις που ανήκουν σε όλους τους κλάδους της οικονομίας
  • 25.000 θέσεις στο λιανικό εμπόριο και ειδικότερα τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, τον τουρισμό και τον κατασκευαστικό τομέα.
Από το πρόγραμμα αναμένεται να επωφεληθούν 75.000 άνεργοι σε όλη την Ελλάδα. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις και να απασχοληθούν σε εταιρείες για την απόκτηση εμπειρίας για 5 μήνες με συνολικές αποδοχές έως 2.700 ευρώ.
Οι Αιτήσεις στο ΚΕΚ Ανάπτυξη & Εξέλιξη έχουν ξεκινήσει από τώρα ώστε να προλάβουμε να δηλώσουμε τη συμμετοχή σας τις λίγες ημέρες που θα ανοίξει το μηχανογραφικό σύστημα και για το λόγο ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας στα μόρια, θα επιλεχθεί ο άνεργος που έκανε νωρίτερα την αίτησή του.
Οι δικαιούχοι θα επιλεγούν βάσει κριτηρίων, με τη μορφή μοριοδότησης. Συνολικά αναμένεται να ωφεληθούν περίπου 75.000 άνεργοι νέοι ηλικίας από 18 μέχρι 29 ετών:
  • Άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ /ΤΕΙ από 18 μέχρι 29 ετών.
  • Άνεργοι απόφοιτοι υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας & μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από 18 μέχρι 29 ετών.
  • http://www.anaptixi-exelixi.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...