Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προσλήψεις από το Υπουργείο Πολιτισμού στην Τρίπολη!

Προσλήψεις από το Υπουργείο Πολιτισμού στην Τρίπολη!
Στην πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης – ειδικευμένων εργατών για χρονικό διάστημα έως 31-12-2014, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης ως την ολοκλήρωση του «Στερέωση και Αποκατάσταση του κωδωνοστασίου του Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Τρίπολη» θα προχωρήσει η 25η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού καιτο www.kalimera-arkadia.gr δημοσιεύει όλες τις λεπτομέρειες!
Πρόκειται για 2 θέσεις ΤΕ Συντηρητών αρχαιοτήτων και έργων τέχνης (ομάδα Α΄) με εξειδίκευση στη συντήρηση λίθου και ελλείψει αυτών ΔΕ Τεχνικών Συντήρησης αρχαιοτήτων με εμπειρία στην συντήρηση λίθου και 1 θέση ΥΕ Ειδ. Εργατών με εξειδίκευση σε εργασίες μαρμάρου.
Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν στο έργο "Στερέωση και Αποκατάσταση του κωδωνοστασίου του Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Τρίπολη".
 
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
 
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: 25η Ε.Β.Α., Αρχαία Κόρινθος, Τ.Κ. 200 07, Π.Ε. Κορινθίας, υπ’ όψιν Γραμματείας κα Ιατράκη Μαριάννα (τηλ. επικοινωνίας: 2741 0 31443) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο  της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ και του ΥΠ.ΠΟ.Α. και της ανάρτησής της στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας την 11-7-2014, δηλαδή από 14/7/2014 έως και 18/7/2014.
 
Για περισσότερες λεπτομέρειες, «κατεβάστε» το συνημμένο αρχείο!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...