Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θέμα ημερών οι προκηρύξεις για προσλήψεις σε παιδικούς σταθμούς της Αρκαδίας

Θέμα ημερών οι προκηρύξεις για προσλήψεις σε παιδικούς σταθμούς της Αρκαδίας
Εντός ημερών αναμένεται να αναρτηθούν οι προκηρύξεις που αφορούν τις προσλήψεις συμβασιούχων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και της Αρκαδίας μέσω ΕΣΠΑ ενώ η πρόσληψη θα ξεκινήσει εντός του Σεπτεμβρίου. Στόχος, η κάλυψη των αναγκών των δήμων στο πλαίσιο ερευνητικών, αναπτυξιακών συμβολαίων και συγχρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τρίτους έργων.


Πολλές από τις προκηρύξεις θα αφορούν ανανεώσεις των ήδη συμβασιούχων που απασχολήθηκαν το προηγούμενο έτος στους παιδικούς με το πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής».

Οι προσλήψεις, θα διενεργηθούν στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος της ΕΕΤΑΑ ενώ οι προκηρύξεις θα αναρτούνται μεμονωμένα από τους δήμους.
Πολλοί δήμοι ήδη στα δημοτικά τους συμβούλια έχουν εγκρίνει τις προσλήψεις και έχουν στείλει για έγκριση τις προκηρύξεις στο ΑΣΕΠ.
Οι ειδικότητες που θα ζητούνται είναι βρεφονηπιοκόμοι, παιδοκόμοι, νηπιαγωγοί, βοηθοί βρεφοκόμοι, μάγειρες, βοηθητικό προσωπικό κουζίνας, καθαριστές, κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι. Οι συμβάσεις που θα υπογράψει το νέο προσωπικό είναι διάρκειας οκτώ και έντεκα μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης. Δικαίωμα συμμετοχής στους διαγωνισμούς έχουν πτυχιούχοι ΑΕΙ – ΤΕΙ και απόφοιτοι ΙΕΚ, ΤΕΕ.
Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι: Βρεφονηπιοκόμοι, βοηθοί βρεφοκόμοι, μάγειρες, βοηθητικό προσωπικό κουζίνας, καθαριστές, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι κ.α.

2 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...