Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τελειώνει η προθεσμία για το πρόγραμμα Voucher που αφορά νέους ηλικίας έως 29 ετών

Τελειώνει η προθεσμία για το πρόγραμμα Voucher που αφορά νέους ηλικίας έως 29 ετών
Μία εβδομάδα απομένει για την υποβολή αιτήσεων για τη δράση «Επιταγή Εισόδου για νέους ηλικίας από 25 έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας», με εκπαιδευτικό επίδομα που φτάνει τα 2.550 ευρώ (http://www.anaptixi-exelixi.gr/index.php/programata/anergoi/voucher2014).


Η θεωρητική κατάρτιση 80 ωρών θα υλοποιηθεί στις ολοκαίνουριες μας εγκαταστάσεις με πρόσβαση στα πιο σύγχρονα μέσα για όλους τους συμμετέχοντες ενώ η πρακτική άσκηση σε συνεργαζόμενες, μικρές και μεγάλες, επιχειρήσεις της Τρίπολης και της ευρύτερης περιοχής.

Έχοντας ως βασικούς στόχους:

την Προώθηση της ισότητας των ευκαιριών πρόσβασης στην αγορά εργασίας για όλους και ιδιαίτερα για εκείνους που απειλούνται µε Κοινωνικό Αποκλεισμό,

την Ολοκληρωμένη και Στοχευμένη Θεωρητική κατάρτιση σε συνδυασμό με τους έμπειρους εκπαιδευτές ενηλίκων,

την Άμεση Πληρωμή των καταρτιζομένων των εκάστοτε Προγραμμάτων όπως ακριβώς έγινε και στα 5 προηγούμενα προγράμματα Voucher που υλοποιήσαμε ( μέσος χρόνος αποπληρωμής 1 μήνας),

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε, με την ίδια πολιτική στο επίπεδο και ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης με γνώμονα πάντα το σεβασμό και τη συμβουλευτική σε κάθε καταρτιζόμενο ώστε να ενταχθεί με τον καλύτερο τρόπο στην αγορά εργασίας.

Στην ιστοσελίδα μας www.anaptixi-exelixi.gr μπορείτε να ενημερωθείτε πλήρως για τις δράσεις και για τα μελλοντικά προγράμματά μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα:

-Τρίπολη (Ρήγα Φεραίου 127): 2710227703 – 6934 045 048 (Υπεύθυνος Υλοποίησης Προγραμμάτων – Συντονιστής Κ.Ε.Κ : Καδάς Γιώργος)

-Άστρος: 2755024094

Ο Δ/ντης ΤΟΥ ΚΕΚ
Χασαπογιάννης Γιώργος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...