Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η απόφαση να προσληφθεί ναυαγοσώστης για το κοινό στο κολυμβητήριο της Τρίπολης!

Η απόφαση να προσληφθεί ναυαγοσώστης για το κοινό στο κολυμβητήριο της Τρίπολης!
Ομόφωνη ήταν η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης για την πρόσληψη ενός ναυαγοσώστη για το κολυμβητήριο.
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Θόδωρος Καραλής σημείωσε ότι «προκειμένου να συνεχιστεί η λειτουργία του κολυμβητηρίου του ΔΑΚ για το κοινό θα πρέπει άμεσα και σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις να υπάρχει ναυαγοσώστης στο χώρο. Για το λόγο αυτό θα πρέπει άμεσα να προχωρήσουμε σε πρόσληψη ενός (1) Ναυαγοσώστη ΠΕ και εν ελλείψει ΔΕ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με δίμηνη απασχόληση έως ότου σε συνεργασία με το Δήμο επιλύσουμε το θέμα της έλλειψης ναυαγοσώστη.
Σύμφωνα, με τα οριζόμενα στο Π.Δ. 23/2000 όπως ισχύει, υπόχρεος, για την πρόσληψη Ναυαγοσωστών, είναι το ΝΠΔΔ ή ο ιδιώτης στον οποίο έχουν εκμισθωθεί οι πισίνες, σε κάθε περίπτωση το ΝΠΔΔ ως ασκών αρμοδιότητα που συνάπτεται με την ασφάλεια και προστασία των ιδιωτών κολυμβητών.
Για την κάλυψη δαπανών μισθοδοσίας του παραπάνω έκτακτου προσωπικού, υπάρχουν εξασφαλισμένες πιστώσεις στον εγκεκριμένο προϋπολογισμό έτους 2014 του ΝΠΔΔ του Δ. Τρίπολης οικ έτους 2014.
Κατόπιν των ανωτέρω στοιχείων, προτείνω στο Διοικητικό Συμβούλιο να εγκρίνει την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού, ειδικότητας Ναυαγοσωστών ΠΕ ή εν ελλείψει ΔΕ για την προστασία και ασφάλεια των ιδιωτών κολυμβητών που κάνουν χρήση του κολυμβητηρίου του ΔΑΚ και για τους λόγους
που προανέφερα».
Η πρόσληψη αφορά μία θέση Ναυαγοσώστη ΠΕ και εν ελλείψει ΔΕ, για 2 μήνες.
Να σημειωθεί ότι το λόγο ζήτησε και πήρε ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δ. Τρίπολης κ. Ηλίας Κάμαρης ο οποίος είπε τα εξής: «Σήμερα πληροφορήθηκα ότι στο ΔΑΚ υπηρετεί με παράλληλα καθήκοντα υπάλληλος του Δήμου ο οποίος έχει δίπλωμα «Βατραχανθρώπων» του Πολεμικού Ναυτικού και θα εξετάσουμε τη δυνατότητα να κάλυψης της έλλειψης Ναυαγοσώστη για το κολυμβητήριο του ΔΑΚ με το συγκεκριμένο υπάλληλο.»

3 σχόλια

  • σταθης
    σταθης Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Nα παρει και το ψαροντουφεκο ...μαζι ηλια .....δεν ξερεις τι γινεται καμοια φορα.Ωραιος ο ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ 16ου

  • Chuck Norris
    Chuck Norris Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014 21:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν ψάξετε ακόμα καλύτερα, κάπου εκεί μέσα στο κολυμβητήριο μπορεί να κρύβεται και ο Συλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος έχει υποδυθεί το John Rambo 1,2,3,4,5,6,7...και πάει λέγοντας...Νομίζω ότι η θέση του ανήκει δικαιωματικά, λόγω πείρας στις δύσκολες καταστάσεις...Άσε που δεν θα τολμάει να του πει κουβέντα κανείς, γιατί θα τον σφάζει στο γόνατο...Assholes...

  • ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014 20:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Το κοινό μεταξύ βατραχανθρώπου και ναυαγοσώστη; ξέρουν και οι δυο κολύμπι !!!!! γεια σου Ηλία με τις ιδέες σου !!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...