Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τη νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τη νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ
Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 1Δ/2014 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, επτακοσίων πέντε (705) θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) και εξήντα οκτώ (68) θέσεων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.).


Για την Αρκαδία, προβλέπεται μόνο μία θέση ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού Ειδικότητας Λογιστικού στην ΛΘ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π.,αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (επιλογή: Online Υπηρεσίες).

Σχετικά επισημαίνονται και τα ακόλουθα:

Δικαίωμα συμμετοχής στην Προκήρυξη 1Δ/2014 έχουν μόνο όσοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και φορέων που δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ από 1−1−2009 και μετά καθώς και όσοι έχουν διατεθεί προς διορισμό σε αντικατάσταση/αναπλήρωση των αρχικώς διορισθέντων υποψηφίων με απόφαση Τμήματος του ΑΣΕΠ που εκδόθηκε το ίδιο χρονικό διάστημα, βάσει διαδικασιών πλήρωσης θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου του ΑΣΕΠ ή των φορέων των οποίων οι πίνακες έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ και δεν έχουν διοριστεί.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει με την πάροδο της13ης Νοεμβρίου 2014, ημέρας Πέμπτης.

Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά,στο ΑΣΕΠ, μέχρι και τη 18η Νοεμβρίου 2014, ημέρα Τρίτη, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ

Αίτηση για την Προκήρυξη 1Δ/2014

Κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε.

Τ.Θ. 14.308

Αθήνα Τ.Κ. 115.10

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.

Το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Υπενθυμίζεται ότι μόνο αιτήσεις σε κατάσταση «Υποβλήθηκε» μπορούν να εκτυπωθούν. Σε περίπτωση που η αίτηση εμφανίζεται στη «Λίστα Ηλεκτρονικών Αιτήσεων» σε κατάσταση «Ανοιχτή (Συμπλήρωση)», είναι απαραίτητο να υποβληθεί εκ νέου προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή των υποψηφίων στο διαγωνισμό. Σε κάθε περίπτωση κρίνεται απαραίτητο οι υποψήφιοι να συμβουλεύονται τις Συχνές ερωτήσεις, πριν την επικοινωνία τους με το ΑΣΕΠ..

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διοίκησης του ΑΣΕΠ:

Τις εργάσιμες ημέρες:

• Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00 (Τηλ. 2131319137, 132, 141, 124 και 131)

Τις αργίες:

• Κατά τις ώρες 12:00 μέχρι 18:00 (Τηλ. 2131319137, 132, 141, 124 και 131)



Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κτλ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠτηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή μέσω email στοΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...