Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«ΚΕΚ Ανάπτυξη»: Ξεκινούν τα πρώτα τμήματα Voucher στην Τρίπολη!

«ΚΕΚ Ανάπτυξη»: Ξεκινούν τα πρώτα τμήματα Voucher στην Τρίπολη!
Το ΚΕΚ Ανάπτυξη & Εξέλιξη θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για τη συμμετοχή και τη μεγάλη σας ανταπόκριση στα νέα επιδοτούμενα προγράμματα Voucher 18-24 & 25-29. Η τελική επιλογή των επιτυχόντων έγινε με μοριοδότηση βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, ύστερα από τον αυτόματο έλεγχο του Πληροφοριακού Συστήματος του Υπουργείου, με τη διασταύρωση των στοιχείων της αίτησης, με τα αντίστοιχα στοιχεία, που τηρούνται στα μητρώα ανεργίας του ΟΑΕΔ.
Με βάση τους επιτυχόντες πρόκειται να υλοποιηθούν συνολικά εννέα (9) τμήματα, τόσο για αποφοίτους Υποχρεωτικής/Δευτεροβάθμιας/Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όσο και για αποφοίτους ΑΕΙ-ΤΕΙ. Το εκπαιδευτικό επίδομα κυμαίνεται από 2240€ έως 2550€ ενώ το κόστος για τις επιχειρήσεις είναι μηδενικό. Συγκεκριμένα:
• Τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου ξεκινά το πρώτο πρόγραμμα Voucher 18-24, Πρωινό, για αποφοίτους ΑΕΙ-ΤΕΙ, στις νέες εγκαταστάσεις του Ομίλου μας στην Τρίπολη
• Την Τρίτη 18 Νοεμβρίου ξεκινά και στο Άστρος το πρώτο τμήμα 18-24, Πρωί-Απόγευμα, για αποφοίτους Υποχ/Δευτ/Μεταδ Εκπαίδευσης
Άλλα προγράμματα:
• Σάββατο 22/11 πρόγραμμα voucher (18 – 24, Β/θμιας), Τρίπολη, Απογευματινό.
• Τρίτη 25/11 πρόγραμμα voucher (25 – 29, μικτό), Άστρος
• Πέμπτη 27/11 πρόγραμμα voucher (25 – 29, ΑΕΙ-ΤΕΙ), Άστρος
Με νέες ανακοινώσεις θα σας ενημερώσουμε για τις ημερομηνίες έναρξης των επόμενων προγραμμάτων. Εάν είστε επιτυχών των Voucher 18-24 & 25-29και δυσκολεύεστε να βρείτε εργασία πρακτικής μη διστάσετε να απευθυνθείτε στο ΚΕΚ Ανάπτυξη& Εξέλιξη, να συζητήσετε με τον υπεύθυνο εργασιακό μας σύμβουλο και να ανοίξετε νέους ορίζοντες στην επαγγελματική σας ζωή.
Έχοντας ως βασικούς στόχους:
• την Άμεση Πληρωμή των καταρτιζομένων των εκάστοτε Προγραμμάτων &
• την Προώθηση της ισότητας των ευκαιριών πρόσβασης στην αγορά εργασίας για όλους και ιδιαίτερα για εκείνους που απειλούνται µε Κοινωνικό Αποκλεισμό ,
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε, με την ίδια πολιτική στο επίπεδο και ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης με γνώμονα πάντα τον σεβασμό και την συμβουλευτική σε κάθε καταρτιζόμενο ώστε να ενταχθεί με τον καλύτερο τρόπο στην αγορά εργασίας.
Στην ιστοσελίδα μας www.anaptixi-exelixi.gr μπορείτε να ενημερωθείτε πλήρως για τις δράσεις και για τα μελλοντικά προγράμματά μας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα:
-Τρίπολη (Ρήγα Φεραίου 127): 2710227703 – 6934 045 048 (Υπεύθυνος Υλοποίησης Προγραμμάτων – Συντονιστής Κ.Ε.Κ : Καδάς Γιώργος)
-Άστρος: 2755024094 - 6975803004

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...