Menu
RSS
Πέμπτη, 24/09/2020
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Μέχρι πότε συνεχίζονται οι αιτήσεις ια το πρόγραμμα Voucher – Δείτε όλα τα ανοιχτά και νέα προγράμματα!

Μέχρι πότε συνεχίζονται οι αιτήσεις ια το πρόγραμμα Voucher – Δείτε όλα τα ανοιχτά και νέα προγράμματα!
ToKEKΑνάπτυξη & Εξέλιξη σας ενημερώνει πως οι αιτήσεις για το νέο επιδοτούμενο Πρόγραμμα VOUCHERπου αφορά 7000 ανέργους αποφοίτους AEI-Τ.Ε.Ι ηλικίας έως 29 ετών, με τίτλο "Επιταγή διασύνδεσης με την αγορά εργασίας ανέργων αποφοίτων Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι" συνεχίζονται κανονικά (μέχρι και 14/01/2015ώρα 24.00) ενώ ΔΕΝ παίζει ρόλο ο χρόνος εισαγωγής των στοιχείων στο ηλεκτρονικό σύστημα (χρόνος υποβολής της αίτησης) αλλά έχει ιδιαίτερη σημασία η ΣΩΣΤΗ συμπλήρωση των πεδίων.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
1.       Θεωρητική κατάρτιση διάρκειας208 ωρών
2.       Πρακτική άσκηση συνολικής διάρκειας 832 ωρών σε επιχειρήσεις ή φορείς του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας
3.       ΣυμπληρωματικέςΥπηρεσίες Υποστήριξης και Συμβουλευτικής καθοδήγησης των καταρτιζομένων από τον Πάροχο Συμβουλευτικής
Η επιλογή των ανέργων και η εγγραφή τους στο Μητρώο Ωφελουμένων θα γίνει με μοριοδότηση, βάσει των παρακάτω κριτηρίων:
·         Διάρκεια συνεχόμενης ανεργίας (μέγιστος βαθμός: 39 μόρια)
·         Ηλικίαυποψηφίου (μέγιστος βαθμός: 21 μόρια)
·         Ετήσιο φορολογητέο εισόδημα ατομικό ή οικογενειακό οικ. έτος 2014 (μέγιστος βαθμός: 30 μόρια)
·         Βαθμός κτήσης πτυχίου(μέγιστος βαθμός: 30 μόρια)

Το συνολικό εκπαιδευτικό επίδομα ανέρχεται σε 3120και περιλαμβάνει το επίδομα θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής άσκησης το οποίο λαμβάνει ο ωφελούμενος της Δράσης από τον Ο.Α.Ε.Δ .

Oφορέας μας προετοιμάζοντας έγκαιρα τανέα επιδοτούμενα προγράμματα Voucher καλεί όλους τους άνεργους να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στα προγράμματα.Πληροφοριακό υλικό (Εκδήλωση Ενδιαφέροντος,Υπολογισμός Μορίων, Προκήρυξη, Αίτηση συμμετοχής, Ενημερωτικό δελτίο, Δικαιολογητικά κτλ) μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας, στο σύνδεσμο :

http://www.anaptixi-exelixi.gr/programata/anergoi/aei-tei

Διευκρινίσεις (Από τη Διεύθυνση Επαγγελματικής Κατάρτισης Ενηλίκων {Α3} OAEΔ) :

1.       Το εισόδημα ως μοριοδοτούμενο κριτήριο προκύπτει από το δηλωθέν εισόδημα του οικονομικού έτους 2014 (εισοδήματα 2013). Σημειώνεται ότι τα στοιχεία αυτά θα ελεγχθούν και διασταυρωθούν από το Υπουργείο Οικονομικών.
2.       Μετά την υποβολή της αίτησης από τους δυνητικούς ωφελούμενους καμία αλλαγή δε γίνεται δεκτή.
3.       Οι καταρτιζόμενοι θα πρέπει να μην παρακολουθούν ή να μην έχουν παρακολουθήσει άλλο πρόγραμμα κατάρτισης συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΚΤ, κατά το τελευταίο δίμηνο, πλην προγράμματος ελληνομάθειας ή κατάρτισης δεξιοτήτων ΤΠΕ που οδηγούν σε πιστοποίηση.
Θα σας συνιστούσαμε προτού υποβάλετε την αίτησή σας να ενημερωθείτε από κάποιον εκπαιδευτικό μας σύμβουλο στην Τρίπολη & στο Άστρος.

ΕΝΕΡΓΑ & ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
 
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ‘Ανάπτυξη & Εξέλιξη’ σχεδιάζει να υλοποιήσει το προσεχές διάστημα νέα προγράμματα:
1.       Επιταγή διασύνδεσης με την αγορά εργασίας 7.000 ανέργων αποφοίτων Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι έως 29 ετών (ανοιχτό για αιτήσεις από 22/12 έως 14/01/2015)
2.       Επιταγή κατάρτισης 16.620 άνεργων 29-64 ετών σε τομείς οικονομικής δραστηριότητας με υποχρεωτική εγγυημένη απασχόληση (ανακοίνωση αποτελεσμάτων εντός Ιανουαρίου)
3.       Επιταγή εισόδου για νέους 18-24 & 25-29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας (εντός Ιανουαρίου νέα αποτελέσματα Επιλαχόντων)
4.       Επιταγή εισόδου για 8.000 νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του Τουρισμού, για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας (αναμένεται)
5.       Ευκαιρίες κατάρτισης και πιστοποίησης για 15.000 άνεργους νέους 18-24 ετών σε ειδικότητες που αφορούν σε τομείς αιχμής της Ελληνικής Οικονομίας (αναμένεται)

ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 09:00-21:00& Σάββατο 09:00-14:00
·         ΑΣΤΡΟΣ, ΤΗΛ-ΦΑΞ: 2755024094 – 6975803004
·         ΤΡΙΠΟΛΗ (ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 127), ΤΗΛ-ΦΑΞ: 2710227703
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   - web: http://www.anaptixi-exelixi.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...