Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνεργάτη ζητά ο Δήμαρχος Τρίπολης

Συνεργάτη ζητά ο Δήμαρχος Τρίπολης
Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής γνωστοποίησε ότι θα προσλάβει έναν Συνεργάτη Δημάρχου σε Θέματα Οργάνωσης και Διοίκησης του Γραφείου Δημάρχου, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:
A) Απολυτήριο τίτλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Β) Ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Ο.Τ.Α. που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας κ.λ.π.) ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης. Επίσης η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανομένων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας .
Γ) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται μέχρι την 20η Φεβρουαρίου 2015 στα γραφεία του Δήμου Τρίπολης, τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης τηλ. 2713 600431-432) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

1 σχόλιο

  • Μαρία
    Μαρία Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015 11:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά ρε Παυλή ξέρουμε ότι οι θέσεις αυτές είναι καταλυμένες πριν τις προκήρυξης τουλάχιστον δεν έχεις τουλάχιστον κανέναν με τριτοβάθμια εκπαίδευση ?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...