Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δύο νέες θέσεις εργασίας στο Δήμο Τρίπολης!

Δύο νέες θέσεις εργασίας στο Δήμο Τρίπολης!
Στην πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, µε ωριαία αποζηµίωση, συνολικά δύο (2) πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής κατηγορίας ΠΕ, για την λειτουργία των προγραµµάτων «Άθλησης για όλους» θα προχωρήσει ο Δήμος Τρίπολης.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Πτυχίο ή δίπλωµα Α.Ε.Ι. Φυσικής Αγωγής και Αθλητισµού της ηµεδαπής ή ισότιµο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής.

Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυµα κατά το άρθρο 16 του Κώδικα Κατάστασης ∆ηµοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων Ν. 3584/2007 (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση κλπ).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόµενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως αυτά περιγράφονται στη µε αριθµ. 26869/1-10-2013 απόφαση του Υπουργού Πολιτισµού και Αθλητισµού, που δηµοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2527/τ.Β΄/8-10-2013 περί «Οργανωτικού Πλαισίου των Προγραµµάτων Άθλησης για Όλους» στα γραφεία του ∆ήµου Τρίπολης ( ∆/νση : Λαγοπάτη & Αταλάντης 2ος όροφος, ∆/νση ∆ιοικητικών Υπηρεσιών, Τµήµα Ανθρώπινου ∆υναµικού και ∆ιοικητικής Μέριµνας, τηλ. 2713600432-431, αρµόδιοι υπάλληλοι κ. Σταυρόπουλος και κ. Καλογεράς) .

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστηµα της υπηρεσίας µας και στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες.

1 σχόλιο

  • Πέτρος
    Πέτρος Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 00:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Μήτσο γιατί ταλαιπωρείς τον κόσμο να κάνει αιτήσεις?
    Αφού τις θεσούλες τις έχεις ήδη δώσει στα δικά σου παιδιά !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...