Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τελειώνει η προθεσμία για να διεκδικήσετε μία από τις 520 νέες θέσεις εργασίας στην Αρκαδία!

Τελειώνει η προθεσμία για να διεκδικήσετε μία από τις 520 νέες θέσεις εργασίας στην Αρκαδία!

Το Kalimera-arkadia.gr υπενθυμίζει ότι λήγει η προθεσμία την Τετάρτη, 20 Ιουνίου για την υποβολή αιτήσεων από ανέργους προκειμένου να διεκδικήσουν μία από τις 520 θέσεις εργασίας στην Αρκαδία, μέσα από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ).

p>Η αμοιβή των προσώπων που θα απασχοληθούν στο πρόγραμμα της  κοινωφελούς εργασίας  ορίζεται σε 25 ευρώ ημερησίως και όχι μεγαλύτερη από 625 ευρώ μηνιαίως, ανεξαρτήτως ειδικότητας και επαγγελματικής εξειδίκευσής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΚΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως  είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή  στην έξης  διεύθυνση: ΙΝ.Ε-Γ.Σ.Ε.Ε Πελοποννήσου, Σπάρτης 8, Τρίπολη, Τ.Κ. 22100. (υπόψιν κ. Θανάση Παπαδολιά (τηλ. επικοινωνίας: 2710243345 & 2710226146).

Την αίτηση μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Οδηγίες για την αίτηση, μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Για να δείτε τις θέσεις, πατήστε ΕΔΩ.

Στο παρακάτω  βίντεο, ο προϊστάμενος του περιφερειακού παραρτήματος του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ Πελοποννήσου, Θανάσης Παπαδολιάς, εξηγεί όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα. Δείτε το … 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...