Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λοιγστή αναζητά η ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας!

Λοιγστή αναζητά η ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας!
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ενημερώνει τους υποψήφιους συνεργάτες - Λογιστές που επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί της να καταθέσουν την έγγραφη οικονομική προσφορά τους για την υπηρεσία «Λογιστική Διαχείριση της ΔΕΥΑΒΚ» της οποίας οι επιμέρους απαιτήσεις επισυνάπτονται στην παρούσα.
Η διάρκεια της σύμβασης είναι για (1) χρόνο. Ενδεικτικά αναφέρεται το συνολικό εκτιμώμενο ποσό της σύμβασης στις 17.000,00 € σύνολο.
Οι οικονομικές προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν εγγράφως στα γραφεία της ΔΕΥΑΒΚ έως και την Πέμπτη 03/03/2016, ώρα 12.30, σε εσώκλειστο σφραγισμένο φάκελο, μαζί με τα απαραίτητα λοιπά στοιχεία (άδεια λογιστή, αποδείξεις προηγούμενης σχετικής προϋπηρεσίας και λοιπά στοιχεία που μπορούν να τεκμηριώσουν την ικανότητα προσφορά).
Η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη, θα γίνει από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒΚ, αφού συνεκτιμηθούν, εκτός της οικονομικής προσφοράς και τα λοιπά στοιχεία που τεκμηριώνουν την ικανότητα και εμπειρία.


Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 27550 24182.

Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης, στο οποίο περιγράφεται αναλυτικά το αντικείμενο των υπηρεσιών, ανοίξτε το συνημμένο αρχείο.

Συνημμένα αρχεία: 

anakoinosi_gia_synergati_deyavk.pdf

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...