Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προσλήψεις προγραμματίζει η ΔΕΥΑΤ

Προσλήψεις προγραμματίζει η ΔΕΥΑΤ
Με δύο αποφάσεις της η διοίκηση της ΔΕΥΑΤ ενέκρινε προσλήψεις οι οποίες θα προκηρυχτούν μετά τις εγκρίσεις που θα δώσει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

1Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Εγκρίθηκε η  πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΝΠΙΔ) οκτάμηνης διάρκειας, σύμφωνα με την εισήγηση και συνολικά πέντε (5) ατόμων και συγκεκριμένα ενός (1) χειριστή τσάπας – εκσκαφέα ΔΕ, ενός (1) οδηγού φορτηγού αυτοκινήτου ΔΕ, δύο (2) εργατών ΥΕ και ενός (1) Διοικητικού Λογιστικού ΤΕ για διάστημα από εγκρίσεως πρόσληψης και για οκτώ μήνες, σύμφωνα με όσα ορίζονται στον Ν. 2190/94 όπως αυτός ισχύει σήμερα μετά τις κατά νόμο τροποποιήσεις του, επειδή δεν είναι δυνατή η αντιμετώπιση του θέματος από το άλλο μόνιμο προσωπικό της επιχείρησης.
Εισηγούμενος το θέμα ο Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Δημήτριος Δελής είπε στα μέλη ότι: «Προκειμένου η ΔΕΥΑΤ να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της στις Δημοτικές Ενότητες που προσαρτήθηκαν στο Δήμο Τρίπολης και συγκεκριμένα στην επισκευή βλαβών που παρουσιάζονται στα δίκτυά τους καθώς και για τον καθαρισμό των χανδάκων αλλά και για τις νέες συνδέσεις παροχών ύδρευσης σε αυτές, επειδή δεν επαρκεί το υπάρχον δυναμικό της επιχείρησης προτείνεται η ΔΕΥΑΤ να προβεί στην πρόσληψη εποχικού προσωπικού οκτάμηνης διάρκειας και μάλιστα ενός (1) χειριστή τσάπας εκσκαφέα ΔΕ, ενός (1) οδηγού φορτηγού αυτοκινήτου ΔΕ, δύο (2) εργατών ΥΕ για τις ανάγκες της Τεχνικής Υπηρεσίας και για τις ανάγκες της Οικονομικής Υπηρεσίας ενός (1) Διοικητικού Λογιστικού ΤΕ, επειδή η εργαζόμενη προσωρινά απουσιάζει λόγω άδειας μητρότητας, για το διάστημα από εγκρίσεως και οκτώ μήνες, σύμφωνα με όσα ορίζονται στον Ν. 2190/94 όπως αυτός ισχύει σήμερα μετά τις κατά νόμο τροποποιήσεις του, επειδή δεν είναι δυνατή η αντιμετώπιση του θέματος από το άλλο μόνιμο προσωπικό της επιχείρησης.»

2Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Εγκρίθηκε η πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας από εγκρίσεως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου και συγκεκριμένα τριών (3) εργατών ΥΕ, σύμφωνα με όσα ορίζονται στον Ν. 2190/94 όπως αυτός ισχύει σήμερα μετά τις κατά νόμο τροποποιήσεις του, επειδή δεν είναι δυνατή η αντιμετώπιση του θέματος από το άλλο μόνιμο προσωπικό της επιχείρησης.
Εισηγούμενος το θέμα ο Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Δημήτριος Δελής είπε στα μέλη ότι: «Η Τεχνική Υπηρεσία της ΔΕΥΑΤ προγραμματίζει κάθε χρόνο έγκαιρα τον καθαρισμό των ρεμάτων της περιοχής αρμοδιότητάς της για αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων των περιοχών ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή απορροή των υδάτων.
Επίσης προγραμματίζεται και ο έγκαιρος καθαρισμός των σχαρών όμβριων υδάτων στην πόλη της Τρίπολης και των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Τρίπολης για να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα εντός των ανωτέρω αστικών περιοχών
Επειδή δεν είναι δυνατή η εκτέλεση αυτών των εργασιών με το υπάρχον προσωπικό, γιατί αντιμετωπίζει καθημερινά βλάβες στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης, κυρίως στα τοπικά διαμερίσματα, όπου το δίκτυο είναι παλιό και υπάρχουν αρκετά και σοβαρά προβλήματα διαρροών που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, προτείνεται από την Τεχνική Υπηρεσία της ΔΕΥΑΤ, επειδή είναι επιτακτική ανάγκη, να προβεί η επιχείρηση στην πρόσληψη εποχικού προσωπικού δίμηνης διάρκειας και μάλιστα τριών (3) εργατών ΥΕ για το διάστημα δύο μηνών από εγκρίσεως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, για την εκτέλεση των προαναφερομένων εργασιών, σύμφωνα με όσα ορίζονται στον Ν. 2190/94 όπως αυτός ισχύει σήμερα μετά τις κατά νόμο τροποποιήσεις του, επειδή δεν είναι δυνατή η αντιμετώπιση του θέματος από το άλλο μόνιμο προσωπικό της επιχείρησης.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...