Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόσληψη γυμναστή για τις κατασκηνώσεις στο Παράλιο Άστρος

Πρόσληψη γυμναστή για τις κατασκηνώσεις στο Παράλιο Άστρος
Σύμβαση εργασίας υπόγραψαν ο Δημήτριος Παυλής - Δήμαρχος Τρίπολης και ο Κουρής Παναγιώτης του Κωνσταντίνου, ο οποίος θα εργαστεί ως γυμναστής για τις ανάγκες λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου στο Παράλιο Άστρος, για το χρονικό διάστημα από 17-6-2016 έως και 12-8-2016.
Σύμφωνα με την σύμβαση «με την παρέλευση της παρούσας προθεσμίας η εργασιακή σύμβαση λύεται αυτοδίκαια και χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση ή αποζημίωση.
Ο μισθωτός θα πρέπει να τηρεί πιστά τα όσα αναφέρει ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας της Παιδικής Κατασκήνωσης του Δήμου στο Παράλιο Άστρος και η εν γένει συμπεριφορά του να είναι άψογη, ευγενική και ευπρεπής.
Μετά το πέρας του ωραρίου του, ο μισθωτός, θα μπορεί με δική του ευθύνη να παραμένει στο χώρο της κατασκήνωσης και να σιτίζεται, γυμνάζεται, αναπαύεται και εν γένει δραστηριοποιείται ως φιλοξενούμενος αυτής.
Ο μισθωτός θα αμείβεται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Ν. 4354/2015 «Διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, μισθολογικές ρυθμίσεις και άλλες επείγουσες διατάξεις εφαρμογής της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...