Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΑΣΕΠ - ΔΕΝ θα ξεκινήσουν αιτήσεις για τις θέσεις εργασίας στο δικαστήριο Τρίπολης!

ΑΣΕΠ - ΔΕΝ θα ξεκινήσουν αιτήσεις για τις θέσεις εργασίας στο δικαστήριο Τρίπολης!

Ανακοινώνεται ότι, ύστερα από έγγραφο αίτημα του Υπουγείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σχετικά με τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα της Προκήρυξης 1Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 1/23-01-2017, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων τεσσάρων (404) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας), η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην εν λόγω Προκήρυξη δεν θα εκκινήσει την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017.

Η νέα προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην Προκήρυξη 1Κ/2017 θα γνωστοποιηθεί, εντός των επομένων ημερών, με νεότερη Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ
ΠΕ Γραμματέων Ειρηνοδικείο Άστρους
ΠΕ Γραμματέων Εισαγγελία Πρωτοδικών Τρίπολης
ΠΕ Γραμματέων Ειρηνοδικείο Τρίπολης
ΠΕ Γραμματέων Διοικητικό Εφετείο Τρίπολης
ΠΕ Γραμματέων Διοικητικό Πρωτοδικείο Τρίπολης

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΘΕΣΕΩΝ:
Οι Γραμματείς των δικαστηρίων μετέχουν στις συνεδριάσεις των δικαστηρίων και συντάσσουν τα πρακτικά, τις εκθέσεις, τις πράξεις και τα άλλα έγγραφα σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για την πιστοποίηση των δικαστικών ενεργειών. Εκδίδουν τα απόγραφα και αντίγραφα, τα πιστοποιητικά και αποσπάσματα, τηρούν και ενημερώνουν τα βιβλία και φυλάσσουν το αρχείο και τα άλλα αντικείμενα των δικαστηρίων ή των εισαγγελιών.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...