Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι πρώτες ψηφοφορίες «έδειξαν» την πραγματική διάθεση Τζιούμη για συναίνεση!

Οι πρώτες ψηφοφορίες «έδειξαν» την πραγματική διάθεση Τζιούμη για συναίνεση!

Το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αναδείχθηκαν μέσα από μυστικές ψηφοφορίες οι οποίες έγιναν στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης. Τα αποτελέσματα αυτών των ψηφοφοριών «δείχνουν» πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.

Ουσιαστικά, διεφάνη η πραγματική διάθεση της κάθε παράταξης για συναινέσεις, τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Ο νέος Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης και η παράταξή του τήρησαν μία στάση απολύτως ξεκάθαρης διάθεσης για συναίνεση, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Ψήφισαν τόσο τον Αντιπρόεδρο (που προερχόταν από την παράταξη Σμυρνιώτη), όσο και τον Γραμματέα (από την παράταξη Παυλή) του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αντίθετα, η ψηφοφορία για την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γεωργία Παναγοπούλου, ανέδειξε την ακριβώς αντίθετη διάθεση. Σε μία ψηφοφορία που έτσι κι αλλιώς θα οδηγούσε στην εκλογή της Γ. Παναγοπούλου (ήταν η μοναδική υποψήφια), το μεγαλύτερο κομμάτι των δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας ψήφισαν «λευκό»!

Η Παναγοπούλου έλαβε 18 ψήφους. Αυτό σημαίνει ότι ψηφίστηκε από τους 12 δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Τζιούμη και από έξι ακόμα δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας. Πρακτικά αυτό δείχνει ότι οι μεγαλύτερες παρατάξεις της μειοψηφίας επέλεξαν συνειδητά το «λευκό» και το μόνο που άλλαξε ήταν ορισμένες μεμονωμένες διαφοροποιήσεις.

Πάντως, τα επόμενα δημοτικά συμβούλια, με τις φανερές ψηφοφορίες, θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφού θα αρχίσει να διαμορφώνεται ακόμα πιο ξεκάθαρα το πάζλ των συσχετισμένων μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης.

© www.kalimera-arkadia.gr

2 σχόλια

  • Προοδευτικός
    Προοδευτικός Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 13:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ

  • ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΗΣ
    ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΗΣ Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 21:28 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕ ΓΙΩΡΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ (ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ) ΓΡΑΜΜΑΤΑΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ;; Ε ΟΔΥΣΣΕΑ;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...