Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

7ο Δημοτικό | Πιο φιλικό για τα παιδιά και με εκπληκτικές ζωγραφιές ο χώρος του σχολείου! (vd)

7ο Δημοτικό | Πιο φιλικό για τα παιδιά και με εκπληκτικές ζωγραφιές ο χώρος του σχολείου! (vd)

Εντυπωσιακές αλλαγές συνάντησαν γονείς και μαθητές στην έναρξη της σχολικής χρονιάς στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης.

Μέσα στο καλοκαίρι, κάποιοι άνθρωποι από το Σύλλογο Γονέων μαζί με εκπαιδευτικούς, αφιέρωσαν πολλές ημέρες, για να διαμορφώσαν έναν χώρο πολύ πιο φιλικό και πολύ πιο ασφαλή για τα παιδιά. Μάλιστα, τόσο στο προαύλιο, όσο και σε τοίχους του σχολείου, υπάρχουν πλέον πολύ όμορφες ζωγραφιές!

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Πάνος Καρδαράς τόνισε: «Σκοπός δεν είναι μόνο να είναι ο χώρος του σχολείου φιλικός για τα παιδιά, αλλά να αναβαθμιστεί όλη η περιοχή σε συνεργασία με το Σύλλογο Μεταμόρφωσης.

Ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων θέλω να ενημερώσω ότι επιδιώκουμε η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμέτοχη γονέων στις διαδικασίες του συλλόγου.»

Από την πλευρά της η Διευθύντρια του Σχολείου Νεκταρία Μαρουλάκου είπε: «Όλα έγιναν με προσωπική εργασία και εθελοντική προσφορά. Ευχαριστώ προσωπικά την Προϊσταμένη του 6ου Νηπιαγωγείου, διότι ήταν συμπαραστάτης, όποτε τη χρειάστηκα.

Να ευχαριστήσω τους τρεις γονείς – εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας που αφιέρωσαν σχεδόν όλο το καλοκαίρι τους, δεν αρνηθήκαν καμία βοήθεια και ό,τι ζητήθηκε από το σχολείο. Κάναμε επισκευές, βάψαμε ό,τι μπορούσαμε, επιδιόρθωσαν ό,τι ήταν επικίνδυνο στο χώρο.

Θα ευχαριστήσω τις συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν που ζωγράφισαν, μέσα και έξω, για να έχουμε αυτή την όμορφη εικόνα.

Όλοι αυτοί περάσαμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές εδώ, για να έχετε ένα όμορφο, καθαρό και υγιεινό περιβάλλον, διότι θα ζήσουμε τη μισή μας ζωή ως τον Ιούνιο.»

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...