Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα σχολική χρονιά | Σε 5ο Δημοτικό και 1ο Γυμνάσιο ο νέος Δήμαρχος Τρίπολης!

Νέα σχολική χρονιά | Σε 5ο Δημοτικό και 1ο Γυμνάσιο ο νέος Δήμαρχος Τρίπολης!

Στην Τρίπολη ο επίσημος αγιασμός τελέστηκε στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (που συστεγάζεται με το αντίστοιχο Νηπιαγωγείο).

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος συνεπικουρούμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Τεγέας κ. Θεόκλητο και ιερείς της Μητρόπολης.

Στον αγιασμό για τη νέα χρονιά παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ Κώστας Τζιούμης ο οποίος στο χαιρετισμό του ανέφερε:

Κώστας Τζιούμής:

Καλημέρα σας καλωσορίσατε στην νέα σχολική χρονιά το καλοκαίρι φαντάζομαι περάσαμε όλοι πολύ καλά αλλά από δω και πέρα θα περάσετε πολύ καλύτερα στο σχολείο.
Να ξέρετε ότι το σχολείο και οι δάσκαλοι σας είναι αυτοί που σας προσφέρουν όλα τα εφόδια τα οποία χρειάζεστε από δω και πέρα στη ζωή σας. Ιδιαίτερα για τα πρωτάκια που ήρθαν για πρώτη φορά στο δημοτικό και στο νηπιαγωγείο να τους ευχηθώ να περάσουν καλά τη χρονιά. Θα γνωρίσουν καινούργιους φίλους καινούργιες φίλες θα αγαπήσουν το σχολείο τους και ελπίζω όλα τα παιδιά να αγαπήσετε το σχολείο σας και τους δασκάλους σας. Γιατί όπως γνωρίζετε μετά τους γονείς οι δάσκαλοι είναι αυτή που προσφέρουν όλα τα εφόδια που χρειάζεται.

Στις Διευθύντριες αλλά και σε όλα τα σχολεία να ξέρετε ότι ο Δήμος θα είναι δίπλα σε ό,τι χρειαστείτε και σε ότι προβλήματα αντιμετωπίζεται, γιατί ξέρω ότι τα σχολικά μας συγκροτήματα είναι παλιά και έχουν προβλήματα. Θα προσπαθήσουμε στο μετρό του δυνατού να βελτιώσουμε τις συνθήκες τις οποίες κάνετε μάθημα εσείς και τα παιδιά μας.

Τέλος θα ήθελα να πω στους γονείς εμάς τους γονείς γιατί και εγώ έχω μικρά παιδιά να είμαστε δίπλα στα παιδιά, να συνεργαζόμαστε με τους δασκάλους και τους καθηγητές, γιατί η αγαστή συνεργασία της οικογένειας με τους εκπαιδευτικούς είναι αυτή που θα δημιουργήσει τα καλά παιδιά που όλοι μας θέλουμε να έχουμε.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους.

Επίσης, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμής παραβρέθηκε στον αγιασμό στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Τρίπολης για τη νέα σχολική χρονιά

Στο χαιρετισμό του προς τους μαθητές -γονείς - καθηγητές ανέφερε

Κώστας Τζιούμής:

Να καλωσορίσουμε καταρχάς στο σχολείο τα παιδιά που είναι στην πρώτη. Αλλάξατε βαθμίδα εκπαίδευσης πρέπει να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο που είχατε και τα προηγούμενα χρόνια.

Αγαπητά παιδιά το σχολείο είναι το μέσο για να αποκτάται γνώσεις και δεξιότητες, να διαμορφώνεται χαρακτήρα έτσι ώστε να πορευθείτε με επιτυχία κατά την διάρκεια της ζωή σας.

Να ακούτε τους καθηγητές σας γιατί μαζί με την οικογένειά σας είναι οι μόνοι που πραγματικά Σας νοιάζονται και ενδιαφέρονται για την πρόοδο σας. Αγαπητοί γονείς επειδή είμαι και εγώ γονέας θα είμαστε σε συνεργασία προκειμένου να αντιμετωπίζουμε προβλήματα που προκύπτουν.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους και αγαπητοί καθηγητές καλή δύναμη σας ευχαριστούμε για αυτά που προσφέρεται στα παιδιά μας.

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...