Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Φιλοζωικός για τις τελευταίες επιθέσεις αδέσποτων στην Τρίπολη: "Οι δρόμοι και οι πλατείες δεν είναι οι κατάλληλοι χώροι για τα σκυλιά"

Ο Φιλοζωικός για τις τελευταίες επιθέσεις αδέσποτων στην Τρίπολη: "Οι δρόμοι και οι πλατείες δεν είναι οι κατάλληλοι χώροι για τα σκυλιά"

Με ανακοίνωσή του, ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης, αναφέρει: "Δύο επιθέσεις αδέσποτων συνέβησαν στις 12/9 και σήμερα στις 14/9 σε ένα μικρο παιδί και έναν ηλικιωμένο αντίστοιχα ευτυχώς με μικροτραυματισμους, στην πλατεία Πετρινου της Τρίπολης.

Οι δρόμοι και οι πλατείες δεν είναι οι κατάλληλοι χώροι για τα αδέσποτα. Δυσκολεύουν τη ζωή των πολιτών που πολύ λογικά θα φοβηθούν βλέποντας μια αγέλη να πλησιάζει και ας μην έχει σκοπό την επίθεση. Τα σκυλιά είναι απρόβλεπτα γιατί το ένστικτο επιβίωσης μπορεί να τα κάνει επιθετικά και γι αυτά η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.

Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι συμβαίνει όμως η απομάκρυνσή τους είναι επιβεβλημένη και πιστεύουμε σε αυτό ύστερα απ τις δηλώσεις του νέου Δημάρχου. Η αρχή έχει γίνει ελπίζουμε να είναι σημαντική για την διαχείριση του προβλήματος ούτως ώστε να έρθει και η λύση. Στις πόλεις πρέπει αδεσποτα και πολίτες να ζουν χωρίς φόβο και να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά."

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 00:20 Σύνδεσμος σχολίου

    μήπως η δημοτική αρχή έχει διάθεση να λύσει το πρόβλημα με συνεργασία;;σου πέρασε αυτή η σκέψη;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 19:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Πως δεν τα χωσε ο φιλοζωικος στην δημοτικη αρχη;;;;χμμμμμμμ ρε σεις...;;... συμβαινει κατι;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...