Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Το Κουλούρι": "Η Τρίπολη αλλάζει όνομα ... λόγω Λιβύης"!

"Το Κουλούρι": "Η Τρίπολη αλλάζει όνομα ... λόγω Λιβύης"!

Με τη γνωστή χιουμοριστική του διάθεση, "Το Κουλούρι" θέτει θέμα ... αλλαγής ονόματος για την Τρίπολη, λόγω της κρίσης στις διπλωματικές σχέσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και Λιβύη.

Διαβάστε... "Την έντονη αντίδραση της Λιβύης προκάλεσε η απόφαση της Ελλάδας να απελάσει τον Λίβυο πρέσβη, στον απόηχο της συμφωνία της χώρας με την Τουρκία.

Ωστόσο, μετά τον νέο γύρο προκλητικότητας και την δήλωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών με αφορμή την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο διεθνές συνέδριο για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, η ελληνική πλευρά όχι μόνο δεν κάνει πίσω, αλλά αποφάσισε να σκληρύνει κι άλλο τη στάση της.

Έτσι, σε μια ακόμη επιθετική κίνηση προς την πλευρά της Λιβύης, το υπουργείο εξωτερικών ανακοίνωσε πως η πόλη της Τρίπολης στην Αρκαδία επιστρέφει και πάλι στην παλιά της ονομασία, αυτής της Τριπολιτσάς, ώστε να μην μοιραζόμαστε τίποτα με την χώρα της Αφρικής.

Πλέον, αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση της Λιβύης αλλά και της τούρκικης πλευράς, με τις πληροφορίες πως θα μετονομαστεί η πρωτεύουσα της χώρας σε Τριπολιτσά και το δημοτικό της στάδιο σε Θεόδωρος Κολοκοτρώνης προς το παρόν να διαψεύδονται.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί το θέμα και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο."

1 σχόλιο

  • Ολα η τιποτα
    Ολα η τιποτα Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 14:14 Σύνδεσμος σχολίου

    χαχαχαχαχαχα Να τους πειτε οτι Τριπολη εχει και ο Λιβανος!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...