Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην περιοχή της Μεγαλόπολης περιόδευσε κλιμάκιο της Δημοκρατικής Αριστεράς

Στην περιοχή της Μεγαλόπολης περιόδευσε κλιμάκιο της Δημοκρατικής Αριστεράς

Την Παρασκευή 6 Απριλίου, η Ν.Ε. Αρκαδίας της ΔΗΜΑΡ οργάνωσε περιοδεία στη περιοχή της Μεγαλόπολης. Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Αρκαδίας Παναγιώτης Κουτσούγερας μαζί με τα μέλη της οργάνωσης από τη Μεγαλόπολη, επισκέφθηκαν το χώρο της λαϊκής αγοράς, όπου μοίρασαν έντυπο υλικό του κόμματος και συζήτησαν με τους αγρότες παραγωγούς της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσον αφορά την παραγωγή και διάθεση των προϊόντων τους.

>Στη συνέχεια έγινε περιοδεία στα καταστήματα και στις καφετέριες της Μεγαλόπολης όπου έγινε συζήτηση με τους εμπόρους για τα προβλήματα της αγοράς και με τους νέους της πόλης για τα προβλήματα της ανεργίας. Μετά από την περιοδεία πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με μέλη και φίλους του κόμματος από τη Μεγαλόπολη, το Λεοντάρι, το Δυρράχι και το Δερβένι. Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής της Μεγαλόπολης και οι προτάσεις της ΔΗΜΑΡ για τα ζητήματα της ενέργειας, της αγροτικής παραγωγής και του τουρισμού. Έγινε ενημέρωση από το Γραμματέα της Ν.Ε. Αρκαδίας για την πολιτική του κόμματος εν όψει των επερχόμενων εκλογών και συζητήθηκαν οι δυνατότητες ενεργής συμμετοχής μελών και φίλων της οργάνωσης στην εκλογική μάχη.

Το ενδιαφέρον που έδειξαν οι κάτοικοι της Μεγαλόπολης και η θετική υποδοχή των προτάσεων της ΔΗΜΑΡ κατά τη διάρκεια της περιοδείας, δείχνουν ότι υπάρχει έδαφος για ανάπτυξη της Δημοκρατικής Αριστεράς στη περιοχή καθώς και δυνατότητα για ελπιδοφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές.

Η ΝΕ Αρκαδίας της ΔΗΜΑΡ θα συνεχίσει την πραγματοποίηση πολιτικών συσκέψεων, διοργανώνοντας περιοδείες σε όλο τον Νομό.        

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...