Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

“Η σιωπηλή πλειοψηφία θα αντιπαρατεθεί με τον παλαιοκομματισμό”

“Η σιωπηλή πλειοψηφία θα αντιπαρατεθεί με τον παλαιοκομματισμό”

Με αφορμή την ανακοίνωση των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Αρκαδίας, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την παράταξή μου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, με την επιλογή μου ως υποψηφίου βουλευτή.

Θέλω να εκπροσωπήσω τη «σιωπηλή» πλειοψηφία των πολιτών που επιδιώκουν να επικρατήσει μια διαφορετική άποψη στην πολιτική. Που επιθυμούν τη δημιουργία μίας νέας σχέσης πολίτη και πολιτικού. Μίας σχέσης που δεν θα βασίζεται σε πρακτικές του παρελθόντος. Μίας σχέσης όπου ο πολιτικός θα αντλεί τη δύναμη του από τον απλό πολίτη, μιας σχέσης που θα βασίζεται σε αξίες, προτάσεις για την ανάπτυξη του τόπου και στην υλοποίηση συγκεκριμένων στόχων.

Αυτή η «σιωπηλή πλειοψηφία» ζητεί από τους πολιτικούς να μην εκπροσωπούν στην εκλογική τους περιφέρεια το κόμμα τους αλλά τους ίδιους τους πολίτες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Νιώθουν αγανακτισμένοι, αισθάνονται ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη και αποστρέφονται το σύστημα εξουσίας που έφτασε την Ελλάδα ως εδώ.

Η «σιωπηλή πλειοψηφία» λοιπόν θα αντιπαρατεθεί σε αυτές τις εκλογές με τον παλαιοκομματισμό που έφθασε την πατρίδα μας ως εδώ.  Στις 6 Μαίου ζητώ την ψήφο των Αρκάδων για να κάνουμε μια νέα αρχή. Για να πούμε “ως εδώ”  σε όσους επιθυμούν να μην αλλάξει τίποτα σε αυτόν τον τόπο. Το κοντέρ μηδένισε. Εάν πιστεύεις  σε αυτή τη νέα αρχή, τότε οι δρόμοι μας θα συναντηθούν στην κάλπη".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...