Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Θα κατέβουν διακόπτες, αν προχωρήσει η πώληση της 3ης μονάδας της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη»!

«Θα κατέβουν διακόπτες, αν προχωρήσει η πώληση της 3ης
μονάδας της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη»!

Τρίωρη κατάληψη της τρίτης μονάδας της ΔΕΗ Μεγαλόπολης, έγινε σήμερα το πρωί. Με σκοπό να γίνει σαφές ότι κανείς δεν δέχεται πώληση της μονάδας σε ιδιώτη. Η μονάδα δεν βγήκε εκτός λειτουργίας, την ώρα της κατάληψης και δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα στην παραγωγή ενέργειας.

p>Το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης είχα λάβει, από τη Μεγάλη Πέμπτη, απόφαση ομόφωνη να προχωρήσει κινητοποιήσεις για να αποτραπεί η πώληση της τρίτης μονάδας της ΔΕΗ.

Στη σημερινή κινητοποίηση συμμετείχαν εργαζόμενοι της ΔΕΗ, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης, Παναγιώτης Μπούρας και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η τοπική κοινωνία αντιδρά για μία σειρά από λόγους και επιπρόσθετα, διότι η λειτουργία του συστήματος τηλεθέρμανσης εξαρτάται άμεσα με τη λειτουργία της τρίτης μονάδας, την οποία η Κυβέρνηση έχει λάβει απόφαση να την ιδιωτικοποιήσει.

Επομένως, μπορεί να προκύψουν σοβαρά προβλήματα με την τηλεθέρμανση η οποία αν κριθεί ασύμφορη για τον ιδιώτη που θα αγοράσει τη μονάδα, κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η εξέλιξη της.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης έκανε λόγο για έγκλημα κατά της Μεγαλόπολης και εξέφρασε την κάθετη διαφωνία του για τα σχέδια αυτά.

Να σημειωθεί ότι στην κινητοποίηση, παρών ήταν και ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος.

Για ξεπούλημα και δώρο στους κρατικοδίαιτους ψευτοεπενδυτές, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της ΓΕΝΟΠ κ. Σαρδέλης και είπε ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και θα φτάσουν στα άκρα… Λένε δηλαδή ότι θα κατεβάσουν διακόπτες, αν εφαρμοστούν αυτά τα σχέδια πώλησης…

Η φωτογραφία είναι από το kafeneio-megalopolis.blogspot.com. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...