Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το τελικό ψηφοδέλτιο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στην Αρκαδία!

Το τελικό ψηφοδέλτιο των
«Ανεξάρτητων Ελλήνων» στην Αρκαδία!

Ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, βουλευτής Βοιωτίας, κ. Μιχάλης Γιαννάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Χιλιάδες πολίτες που δεν ανήκουν στην παραδοσιακή πολιτική «ελίτ», εξεδήλωσαν ένα ανιδιοτελές και ειλικρινές ενδιαφέρον για την συμμετοχή τους στους εκλογικούς συνδυασμούς του κινήματος μας. 

p>Από το πιο απομακρυσμένο νησί και το πιο ορεινό χωριό μέχρι τα μεγάλα αστικά κέντρα, άνθρωποι της αγοράς, συνταξιούχοι, άνεργοι, αγρότες αλλά και καταξιωμένοι επιστήμονες που δεν συμβιβάζονται με την ιδέα του μονόδρομου της συγκυβέρνησης, δίνουν τη μάχη μαζί μας.

Για πρώτη φορά καταρτίστηκαν ψηφοδέλτια ΑΠΟ την κοινωνία ΓΙΑ την κοινωνία. Σε μια ουσιαστική και ανοιχτή διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης μέσω του διαδικτύου, οι συμπολίτες μας εξέφρασαν αυθεντικά τις απόψεις τους για τον δυναμισμό των υποψηφιοτήτων.

Από όσους τελικά επελέγησαν να συμμετάσχουν στις λίστες των υποψηφίων περιμένουμε πολλά σε μια όμορφη μάχη που έχουμε μπροστά μας.

Από όλους όσοι τελικά δεν συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια μας, περιμένουμε ακόμα περισσότερα. Περιμένουμε πολλά γιατί είναι αυτοί οι ανιδιοτελείς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που αποτελούν τη βάση του κινήματός μας και πολλαπλασιάζουν τη φωνή μας στο διαδίκτυο και την κοινωνία.

Δίνουμε όλοι μαζί ένα κοινό αγώνα. Με μπροστάρη τον Πρόεδρο του κινήματος Πάνο Καμμένο και με τους υποψηφίους μας σε όλη την Επικράτεια δυναμώνουμε το ποτάμι που θα μας αποδεσμεύσει από τα Μνημόνια και την συγκυβέρνηση.»

Για την Αρκαδία, ανακοινώθηκαν τα παρακάτω ονόματα:

  1. ΔΑΛΙΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
  2. ΚΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ – ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΓΚΑΔΙΩΝ
  3. ΜΕΛΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΟΥΛΑ) –
  4. ΠΟΝΗΡΑΚΟΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ – ΙΑΤΡΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
  5. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...