Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναγιώτης Καρβελάς: «Μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 6ης Μαΐου»

Ο οδοντίατρος και υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη ΝΔ, Παναγιώτης Καρβελάς, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: “Στις προσεχείς εκλογές, για πρώτη φορά, μετά από τριανταπέντε και πλέον χρόνια, ο λαός μας καλείται να επιλέξει μια νέα πολιτική γενιά και ηγεσία, πρόκληση της οποίας θα είναι να καθοδηγήσει τη χώρα και να την επαναφέρει από τη δύσκολη σημερινή κατάσταση, σε τροχιά ανάπτυξης και στη θέση που της αξίζει.

>Ως νέος πολιτικός, αισθάνομαι ότι οφείλω στους γονείς μας, για τον αγώνα τους να δημιουργήσουν μια χώρα, που ακόμα και σήμερα, παρά τη δύσκολη συγκυρία, εξακολουθεί να συγκαταλέγεται στις τριάντα πιο αναπτυγμένες του κόσμου, αλλά και στα παιδιά μας, την ασφάλεια, την εμπιστοσύνη και την αισιοδοξία για το μέλλον, που σήμερα λείπουν.

Η Αρκαδία γνώρισε τις τελευταίες δεκαετίες μια άνευ προηγουμένου αποψίλωση του ανθρώπινου δυναμικού της, της αγροτικής οικονομίας και της βιοτεχνίας της, με αποτέλεσμα σήμερα να συρρικνώνεται πληθυσμιακά και οικονομικά. Οι Αρκάδες οφείλουμε να βάλουμε στην άκρη προσωπικά συμφέροντα και διαφορές και να εργαστούμε όλοι μαζί.

Η πατρίδα μας μου έδωσε μέχρι σήμερα πολλά και ήρθε η ώρα να μου ζητήσει πολλά για να μην ζήσει η οικογένεια μου, όπως και πάρα πολλές άλλες, μια τέταρτη γενιά ξεριζωμού. Με αίσθημα ευθύνης και υποχρέωσης, κατέρχομαι ως υποψήφιος στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές και ζητώ τη στήριξη και την ψήφο σας.

Η Νέα Δημοκρατία, ο Πρόεδρος της Αντώνης Σαμαράς και όλα τα στελέχη της έχουμε έντονη συναίσθηση των ευθυνών που αναλαμβάνουμε. Να είσαστε βέβαιοι πως, για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και με τη στήριξη όλων, θα πετύχουμε.”

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...