Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αναρχία και χάος στους πεζοδρόμους της «Δεληγιάννη» - Σαμαρτζής: «Κινούμαστε πέραν της παρανομίας»!

Αναρχία και χάος στους
πεζοδρόμους της «Δεληγιάννη» - Σαμαρτζής: «Κινούμαστε πέραν της παρανομίας»!

Ένα εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα «άνοιξε» ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Σαμαρτζής, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αναφέρθηκε σε περιστατικό, σύμφωνα με το οποίο μία κοπέλα ένιωσε αδιαθεσία, ενώ βρισκόταν στην οδό "Εθνικής Αντίστασης" και κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο όμως δεν μπορούσε να προσεγγίσει την περιοχή, εξαιτίας της άναρχης ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων και εξαιτίας των παρκαρισμένων αυτοκινήτων.

>«Κινούμαστε ως δημοτική αρχή και ως δημοτικό συμβούλιο πέραν της παρανομίας, έχουμε αποφασίσει να βάλουμε κάγκελα και δεν έχουμε κάνει τίποτα. Επιμένω στο θέμα της ασφάλειας. Πρόκειται για ανυπαρξία της δημοτικής αστυνομίας στο συγκεκριμένο ζήτημα» είπε ο Γιώργος Σαμαρτζής και ζήτησε εξηγήσεις από τον Ατιδήμαρχο, Γιώργο Καρλή.

Ο Γιώργος Καρλής είπε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη και όλες τις συνέπειες. «Η δημοτική αστυνομία καταβάλλει πάρα πολλές προσπάθειες. Έχουμε νκάνει πολλές προσπάθειες και έχει δοθεί από το δήμαρχο να κατασκευαστούν τα κιγκλιδώματα και να μπουν στην κίτρινη γραμμή στη Δεληγιάννη. Θα μπουν πρόστιμα και θα αφαιρεθούν πινακίδες, όπου χρειαστεί.» είπε.

Ο Αναστάσιος Κακλαμάνος είπε προς τον Γιώργο Καρλή ότι «ενδεχομένως είσαστε ανεπαρκής και ίσως κωλυσιεργείτε, δεν λειτουργείτε ούτε εσείς, ούτε η δημοτική αστυνομία. Δεν είναι κατάσταση στους πεζοδρόμους, αυτό το αλαλούμ, αυτά τα παραπήγματα».

Ο Κώστας Τζιούμης είπε ότι πήγαινε πεζός στην «ΙΒ» και κόντεψε να τον κόψει αυτοκίνητο, ενώ υποτίθεται ότι είναι πλέον πεζόδρομος και απαγορεύεται η κυκλοφορία αυτοκινήτων!

Έχουν επιδοθεί πρόστιμα είπε ο Αντιδήμαρχος Σάββας Σαββάκης. Το τι όργιο γινόταν τόσα χρόνια, δεν λέγεται, τώρα έχουν πέσει στον Γιώργο Καρλή να το λύσει σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτά δεν γίνονται. Τώρα δημιουργήθηκε το πρόβλημα; Είναι χρόνιο και το ξέρουμε. Όλα θα διορθωθούν» είπε.

«Λυπάμαι, κύριε Κακλαμάνο, για τους χαρακτηρισμούς, εγώ σας τους επιστρέφω. Αν είμαι ανεπαρκής, αυτό θα το κρίνει ο Δήμαρχος, που με έχει ορίσει και ότι ώρα θέλει, μπορεί να με παύσει. Ο πεζόδρομος του Δεληγιάννη είναι 20 χρόνια. Εσείς είστε 20 χρόνια στη δημοτική αρχή. Τι κάνατε για τους πεζόδρομους; Εγώ τώρα εκλέχτηκα. Είπε ο Γιώργος Καρλής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...