Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνεχίζονται οι περιοδείες του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία

Συνεχίζονται οι περιοδείες του
ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία

Οι περιοδείες του ΣΥΡΙΖΑ για το Σάββατο και Κυριακή 21 και 22 Απρίλη του 2012 έχουν ως εξής:

Σάββατο 21 Απριλίου 2012, από τις 10 το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους βουλευτές, ΖΑΧΑΡΙΑ Κώστα και ΜΑΝΟ Νίκο, θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε Δημοτικά Διαμερίσματα των Δήμων Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας (Τυρό, Άγιο Ανδρέα, Κορακοβούνι).

Σάββατο 21 Απριλίου 2012, από τις 9 το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους Βουλευτές, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ Σαράντο και Παπαζαχαρία Δημήτρη θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στις λαϊκές αγορές της Τρίπολης και το απόγευμα σε Δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Μεγαλόπολης (Ελληνικό, Καρύταινα, Ψάρι, Σύρνα, Παλαμάρι, Κατσίμπαλι).

Κυριακή 22 Απριλίου 2012, από τις 9 το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους βουλευτές, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ Αντωνία, ΖΑΧΑΡΙΑ Κώστα και ΜΑΝΟ Νίκο, θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (Άστρος, Παράλιο Άστρος, Μελιγού, Κάτω Βέρβενα, Ξηροπήγαδο, Κάτω Δολιανά). 

Κυριακή 22 Απριλίου 2012 από το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους βουλευτές ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ Σαράντο και ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ Δημήτρη, θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε Δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Μεγαλόπολης (Λεοντάρι, Ποταμιά, Καμάρα, Τουρκολέκα, Δυρράχι). 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...