Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Οι πεζοδρομήσεις θα αναβαθμίσουν την αγορά και το εμπορικό κέντρο της Τρίπολης"

"Οι πεζοδρομήσεις θα αναβαθμίσουν την αγορά
και το εμπορικό κέντρο της Τρίπολης"

Η ανάπλαση της Πλατείας Πετρινού , τα έργα των πεζοδρομήσεων στο εμπορικό και στο ιστορικό κέντρο Τρίπολης και τώρα η  αλλαγή των φωτιστικών σε κεντρικούς δρόμους της πόλης θα δώσουν άλλους ρυθμούς στην καθημερινότητα μας .

p>Ιδιαίτερα για τον φωτισμό στο κέντρο της Τρίπολης υπήρξαν πολλά παράπονα από τους δημότες χρόνια τώρα καθότι δεν ήταν επαρκής με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολη η διέλευση των πεζών τις νυχτερινές ώρες.

Η υπάρχουσα Δημοτική Αρχή ωστόσο με κύριο άξονα τον πολίτη και τις ανάγκες του δρομολογεί κάθε διαδικασία που προσβλέπει στην βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και της αναβάθμισης της ποιότητας της ζωής  μας και για το λόγο αυτό ξεκίνησαν και  ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες φωτισμού που πραγματοποιήθηκαν στις οδούς Γεωργίου Α’, Εθνομαρτύρων, Ηρώων Πολυτεχνείου (έως την οδό Μεταμορφώσεως) καθώς και περιμετρικά του Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου.

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι έχει ήδη ξεκινήσει και η διαδικασία σύνταξης μελέτης για συντήρηση του δημοτικού φωτισμού στις Τ.Κ. Νεοχωρίου, Στενού και Αγιωργίτικων της Δ.Ε. Κορυθίου καθώς επίσης και για την συντήρηση του φωτισμού επί της οδού Αγ. Δημητρίου, στο κέντρο της Τρίπολης.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης δήλωσε : « Στόχος της πρωτοβουλίας της Δημοτικής Αρχής είναι η αναζωογόνηση του κέντρου της Τρίπολης . Για να ζούμε όλοι στην πόλη μας που μας αξίζει αλλά και για να γίνει η Τρίπολη πόλος έλξης των επισκεπτών στα πλαίσια της προσπάθειας μας  για τουριστική ανάπτυξη.

Οι πεζοδρομήσεις θα αλλάξουν  την εικόνα της πόλης , θα δημιουργήσουν ένα δίκτυο όπου θα μπορεί ο κάθε πολίτης να περπατήσει με άνεση και ασφάλεια , θα αναβαθμίσει την αγορά και το εμπορικό κέντρο, θα περιορίσει τη χρήση των αυτοκινήτων ενώ ο επαρκής φωτισμός στο κέντρο της Τρίπολης θα συμβάλλει στην καλύτερη και ασφαλή διέλευση των πεζών .»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...