Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόταση Κωνσταντινόπουλου η δημιουργία «Πράσινου» Επιχειρηματικού Πάρκου στη Μεγαλόπολη

Πρόταση Κωνσταντινόπουλου η δημιουργία «Πράσινου» Επιχειρηματικού Πάρκου στη Μεγαλόπολη

Επειδή το θέμα επανέρχεται στην επικαιρότητα, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι με πρωτοβουλία του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, κατατέθηκε η καινοτόμα πρόταση για τη δημιουργία ενός Πρότυπου Πράσινου Επιχειρηματικού Πάρκου στη Μεγαλόπολη.

Η πρόταση κατατέθηκε το Φεβρουάριο του 2010. Η λογική κάτω από την οποία συντάχθηκε και κατατέθηκε ήταν καταρχάς ότι η Μεγαλόπολη έχει όλες τις προϋποθέσεις για να καταστεί αναπτυξιακός κόμβος και επιπλέον ότι, τώρα, πρέπει στην περιοχή να γίνουν αντισταθμιστικά έργα για τη μέχρι σήμερα λειτουργία του εργοστασίου της ΔΕΗ στην περιοχή.

>Δύο μήνες μετά την υποβολή της πρότασης, συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, παρουσία εκπροσώπου του Δήμου Μεγαλόπολης και συζήτησαν για τις δυνατότητες υλοποίησης ενός τέτοιου έργου και τον περαιτέρω σχεδιασμό του.

Στις 11.05.2011 ανακοινώθηκε απόφαση του Επιμελητηρίου της Αρκαδίας και του Δήμου Μεγαλόπολης να προχωρήσουν από κοινού  στη σύσταση εταιρείας για τη δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου στη Μεγαλόπολη σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου για την «Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Πάρκων». 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...